Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Existuje. Vy tam máte místo J měkké i.
Plus pár iných písmen. Nestačí iba zameniť j za i. Ak zameníme J za i, tak to slovo v slovenčine vôbec neexistuje.
phoboska napsal(a):
Plus pár iných písmen. Nestačí iba zameniť j za i. Ak zameníme J za i, tak to slovo v slovenčine vôbec neexistuje.
To mi moc nepomaha :D Nejak v tom stale vidim peniaze a po cesky to nei su penjaze, ze?
Seriál na prvú dobru, nad filmom budem ešte rozmýšľat
Seriál sice až na druhý pokus než mi docvaklo co vlastně vidím 🤣
A s filmem mi musel pomoct strejda Google najít to správné synonymum 😆
Jen ty věci na obrázku správně pojmenovat, pak to jde samo :D Dneska pěkné hádanky obě dvě :)
Tak mám oba vylustene, ten seriálový bych nějak jinak nakreslil nevypadá to jak to. A u filmovej jsem si myslel celý čas že je tam zeď a ono stačilo pribliz a bylo to něco jinyho ))))
dinko6 napsal(a):
Tak mám oba vylustene, ten seriálový bych nějak jinak nakreslil nevypadá to jak to. A u filmovej jsem si myslel celý čas že je tam zeď a ono stačilo pribliz a bylo to něco jinyho ))))
presne súhlasím. Ten obrázok je dosť nejasný ale dobre vymyslené
Ahojte, môže mi prosím niekto len poradiť, čo sú tie krúžky v dnešnej seriálovej hádanke? Ďakujem
To jsou cedníky nebo poklopy od kanálů?
Prosím o nápovědu k 12. filmu, jsem bezradná.
Děkuji.