Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
_Martin_ napsal(a):
To jsou cedníky nebo poklopy od kanálů?
Já si říkala, že to jsou větrací mřížky,po zkušenosti s 11 jsem si obrázek na mobilu zobrazila zvlášť a zvětšila, to pomohlo 😉.
janka89 napsal(a):
Ahojte, môže mi prosím niekto len poradiť, čo sú tie krúžky v dnešnej seriálovej hádanke? Ďakujem
ďakujem za postrčenie, toto by mi v živote nenapadlo :)
Tak seriál mám naprostým omylem, do teď přemýšlím co ty čtyři kroužky jsou. A jestli jsou to, co si myslím, že jsou, tak to teda nevím, připadá mi to hodně děravé. Trochu mi to připomíná kdysi zadání Osady.
petruskaJ napsal(a):
Já si říkala, že to jsou větrací mřížky,po zkušenosti s 11 jsem si obrázek na mobilu zobrazila zvlášť a zvětšila, to pomohlo 😉.
Já to nepoznám i tak, Vůbec nevím, co to má bejt :D
Tak film mi dochádzajú nápady. Mám pocit, že sa okolo toho točím, ale nedokážem si to nejako sorávne pospájať. Mohol by ma niekto, prosím, nakopnúť? 🥺🙏
Ahoj, moc prosím o nápovědy k hádankám 7. a 10.
Pročítala jsem si fórum k daným dnům, ale pořád na ně nemůžu přijít :(
Mohl by mi, prosím, někdo prozradit, co to je v tom písmenu za kroužky? Vůbec to nepoznám.
A stejně tak bych potřeboval popostrčit s výrazem pro peníze u filmu, žádný vhodný jsem neobjevil.
_Martin_ napsal(a):
To jsou cedníky nebo poklopy od kanálů?
Mohlo by Ti pomôcť, keby si si to priblížil a pozrel sa na to ako na celok. Prípadne by mohli postačovať základy stredoškolskej biológie .
Seriál som dala ľavou zadnou. Ale ten film, ako takmer všetky filmové hádanky ma zabíja. Najmä v prípade tých, kde treba nájsť správne české slovo, ak ešte k tomu v slovenčine znie úplne inak. Alebo vlastne možno len neviem čo mám hľadať na obrázku. Peniaze? Šek? Vkladnú knižku? Som stratená. Vie mi niekto pomôcť? Prosím.
Aldyska napsal(a):
Mohlo by Ti pomôcť, keby si si to priblížil a pozrel sa na to ako na celok. Prípadne by mohli postačovať základy stredoškolskej biológie .
A stejně to vypadá jak cedník :-), mě musela dobrá duše vysvětlit, co to je. Ještě jednou díky.