Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2023

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

petruskaJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
14. 12. 2023 / 07:21:01 (před 48 týdny)
off
_Martin_ napsal(a):

To jsou cedníky nebo poklopy od kanálů?

Já si říkala, že to jsou větrací mřížky,po zkušenosti s 11 jsem si obrázek na mobilu zobrazila zvlášť a zvětšila, to pomohlo 😉.

Allons-y, Alonso!
janka89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 12. 2023 / 07:21:50 (před 48 týdny)
off
janka89 napsal(a):

Ahojte, môže mi prosím niekto len poradiť, čo sú tie krúžky v dnešnej seriálovej hádanke? Ďakujem

ďakujem za postrčenie, toto by mi v živote nenapadlo :)

mejsy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
14. 12. 2023 / 07:43:12 (před 48 týdny)
off

Tak seriál mám naprostým omylem, do teď přemýšlím co ty čtyři kroužky jsou. A jestli jsou to, co si myslím, že jsou, tak to teda nevím, připadá mi to hodně děravé. Trochu mi to připomíná kdysi zadání Osady.

Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
14. 12. 2023 / 07:52:19 (před 48 týdny)
off
petruskaJ napsal(a):

Já si říkala, že to jsou větrací mřížky,po zkušenosti s 11 jsem si obrázek na mobilu zobrazila zvlášť a zvětšila, to pomohlo 😉.

Já to nepoznám i tak, Vůbec nevím, co to má bejt :D

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 12. 2023 / 07:55:43 (před 48 týdny)
off

Tak film mi dochádzajú nápady. Mám pocit, že sa okolo toho točím, ale nedokážem si to nejako sorávne pospájať. Mohol by ma niekto, prosím, nakopnúť? 🥺🙏

Sonya
Sela
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
14. 12. 2023 / 08:08:52 (před 48 týdny)
off

Ahoj, moc prosím o nápovědy k hádankám 7. a 10.
Pročítala jsem si fórum k daným dnům, ale pořád na ně nemůžu přijít :(

filmmovier
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
14. 12. 2023 / 08:15:26 (před 48 týdny)
off

Mohl by mi, prosím, někdo prozradit, co to je v tom písmenu za kroužky? Vůbec to nepoznám.

A stejně tak bych potřeboval popostrčit s výrazem pro peníze u filmu, žádný vhodný jsem neobjevil.

Tomáš Mysliveček
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 12. 2023 / 08:17:29 (před 48 týdny)
off
_Martin_ napsal(a):

To jsou cedníky nebo poklopy od kanálů?

Mohlo by Ti pomôcť, keby si si to priblížil a pozrel sa na to ako na celok. Prípadne by mohli postačovať základy stredoškolskej biológie .

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 12. 2023 / 08:21:43 (před 48 týdny)
off

Seriál som dala ľavou zadnou. Ale ten film, ako takmer všetky filmové hádanky ma zabíja. Najmä v prípade tých, kde treba nájsť správne české slovo, ak ešte k tomu v slovenčine znie úplne inak. Alebo vlastne možno len neviem čo mám hľadať na obrázku. Peniaze? Šek? Vkladnú knižku? Som stratená. Vie mi niekto pomôcť? Prosím.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
mejsy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
14. 12. 2023 / 08:27:50 (před 48 týdny)
off
Aldyska napsal(a):

Mohlo by Ti pomôcť, keby si si to priblížil a pozrel sa na to ako na celok. Prípadne by mohli postačovať základy stredoškolskej biológie .

A stejně to vypadá jak cedník :-), mě musela dobrá duše vysvětlit, co to je. Ještě jednou díky.