Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nebo spíš jako součást nějaké kuchyňksého mlýnku.
Já jsem naštěstí poznala co to je rychle, a můj nechápavý škleb se změnil na úsměv :D posledních pár jsem měla hned, tak se celkem bojím co přijde... :D
Dneska mi to dalo zabrat.. taky mi trvalo dlouho poznat co jsou ty kolecka :D a s filmem jsem se trapila.. ale nakonec hotovo.
Tak já nevím, mě se to zdálo hned jasné co v tom pismenku je a to jsem to ani nepřibližovala. Tak jsem asi divná 🤣 no nic jdu bádat nad filmem.
Edit: tak u filmu mě zachránila dcera. Já se motala úplně špatně, ale je to krásně vymyšlené.
Dnes mi oboje trvalo déle, seriál mám díky radě na fóru, že pomůže obrázek zvětšit. U filmu jsem se stále motal okolo zadní části obrázku a pak jsem to vzal zepředu a bylo to.
Nakopne prosim nekdo k dnesnimu filmu? Us neviem.
nějak nemůžu pojmenovat co je na obrázku u dnešního filmu, napoví mi někdo prosím?
Edit:už mám, moc děkuji
Dnes byly obě dobré, mám je na první pokus 👍.
Tiež by som potrebovala napovedať k dnešnému filmu, pretože netuším na čo sa zamerať, hoci možno sa aj točím okolo správneho riešenia.
Edit: Tak nakoniec mám, ale toto by som asi bez pomoci kamarátky nedala. :D Ďakujem veľmi pekne za pomoc.