Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnes som mala problém zistiť, čo je na obrázkoch, ale nakoniec mám :-)
Dneska obě, seriálovou jsem měla hned. A u filmové jsem musela přemýšlet, co to vlastně na tom obrázku je :)
Seriál dumám a přehazuju písmenka a hotovo 😀
Film co to je?😮😲😩 a najednou prásk a je to🤣
Já jsem pako :D :D Došlo mi, co to má bejt. Ono to je to, není nejsou to cedníky :D
14)
Aha najprv som si myslel že tu niekto skúša na mňa nejaké vedecké pokusy ale na koniec to bol len hokus pokus a nič iné, niekedy stačí si to aj napísať na papier .
Zatím všechny hádanky jak takž v pohodě, až na 7.12...a tu zpropadenou 10.! Kdyby se někomu chtělo mě pošťouchnout, budu vděčná, děkuji :D
Já si v první chvíli myslela,že je to takové to lisátko na brambory,na salát :)
Krásná hádanka:)
Tak seriál jsem měla dnes hned (naštěstí mi hned samo došlo co je to v tom písmenku)
Ale film teda zase nevím, zkouším synonyma ale nic nesedí...pořadí někdo prosím? :)
EDIT: Už mám 😄 díky za pomoc
E Š napsal(a):
s filmom to nejako nedavam - existuje nejake ceske slovicko pre penize / prachy ktore obsahuje T / J? Ci idem na to uplne spatne?
EDIT: vdaka za pomoc s korenovym ceskym slovickom! to by mi nenapadlo. zvysok uz siel jednoducho
Díky, to pomohlo. Najít synonymum nebyl problém, ale já v tom ty prachy pořád nevidím 🤔