Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Že se mi po napsání tipu objeví fialový text jsem nečekala. Ale tak krásná změna po těch červených 🤭
och tak to bolo :D ale treba nájsť to jedno dôležité slovo a ide to :)ďakujem našeptávač :D
nechapu u dnesni hadanky, vsechny ty fialove hlasky... jako jaky tvar? jakoze ne tvar stromu a podobne
Jak tak na to koukám, myslím to nechám na zítra :/
Dneska je to marné. Radši jsi půjdu zdřímnout, snad to pomůže. Mohl by mi někdo poradit s včerejší hádankou. Děkuji
Teda, na dnešnom rébuse som sa zasekla. Dokáže ma niekto "nasmerovať"? Na oplátku môžem poradiť s ostatnými seriálmi, ktoré sú v kalendári. :)
Edit: Už mám rébus vylúštený, ale dalo to zabrať. :)
Fialová je vítaná změna, ale že to dvakrát pomohlo :D
Tedy ne že by se to nedalo uhodnout napoprvé. Dalo. Ale slova v zadání v češtině, když je odpověď anglicky, to je zbytečně zákeřné. Kdybych si ještě před odpovědí nevšimla Fruikovy nápovědy, napoprvé by to nebylo...
No ja som stratena... skusala som
family, tree, triangle, pyramid, generation, single parents, parents, parenthood... uz neviem co viac