Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
E Š napsal(a):
No ja som stratena... skusala som
family, tree, triangle, pyramid, generation, single parents, parents, parenthood... uz neviem co viac
Mám to stejně, jiná synonyma mě bez angažování rodiny nenapadají
Ahoj, přemýšlím o hádance od půlnoci a nic, jak někteří další jsem zkoušel všemožné i nemožné a nic. Poradil by mi prosím někdo s dnešní seriálovou hádankou?
Na film jsem přišla ale seriál to nebude oříšek ale pořádný ořech 🤦♀️😆
Film hotov, tady zatím fialovým :D
Fruiko napsal(a):
Dneska to je anglicky a není to rodina.
Většinu nepřesných nepočítám, ale ta česká verze mi utekla. Zítra opravím a smažu tento hint.
Kurnik, to jsem mela jit driv sem, nez vystrilet 3 spatny tipy 🫣
Byla jsem si hned jistá, že to bude Jedna rodina, ale zákeřně přestože jsou osoby v češtině, název je angicky., takže jsem po pár jalových pokusech začala prohledávat seriály a nakonec se do jednoho trefila. Film jsem sice pořád nepochopila, ale díky jedné indicii ho mám.
Už som vyskúšala kadečo, ale nič z toho. :(
Netuším ani nič o fialovej, čo tu spomínate. Mne hláška o nesprávnej odpovedi sa zobrazuje v červenej farbe.
Pls, pomôže mi niekto?
Zdravím, už jsem vyzkoušel vše možné, můžu taky poprosit o radu?
No dneska je to teda hodne nepovedene kdyz sam autor hned musi napsat napovedu. Stejne porad nevim. No to jsem zvedava co to nakonec bude
Syrestesia napsal(a):
Byla jsem si hned jistá, že to bude Jedna rodina, ale zákeřně přestože jsou osoby v češtině, název je angicky., takže jsem po pár jalových pokusech začala prohledávat seriály a nakonec se do jednoho trefila. Film jsem sice pořád nepochopila, ale díky jedné indicii ho mám.
Mám to úplně stejně, je to trošku podraz, když jsou slova v zadání česky. Film mi byl jasný po rozluštění prvních dvou slabik, napřed mi to taky nebylo jasné, ale po chvíli mi to celé došlo, je tam fakt celý název.