Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Po nápovědě mám, děkuji,
Fruikova nápověda jen z půlky je pravda, že je to v angličtině.
Film mi došel hned, jak jsem poskládala první slovo. Když mi u seriálu vyskočila už druhá fialová hláška, tak jsem začala být trochu nervózní, ale nakonec mi seriál bliknul zeleně :D
Můžu poprosit o nápovědu k dnešnímu seriálu už fakt nevím co v tom vidět. Předem moc děkuji :)
Môžem poprosiť o radu s dnešným seriálom? Akosi si neviem poradiť. Film som dala na prvú dobrú, no toto nie a nie. 😒
Tak film jsem dala hned, seriál jsem zkoušela různé varianty...no a zatím odolává 🤷🤦.
Aj, tak už jsem dnes vyzkoušela vše, co mě napadlo i po přečtení dnešního vlákna. Zkusí někdo nakopnout prosím? Do včerejška vše lehké, dneska to taky vypadalo, ale že si vylámu zuby na rodině mě nenapadlo :)
Po přečtení fora jsem ještě víc zmatená, taky jsem tam dala vše co mě napadlo, ale nic, dneska taky poprosím o nápovědu, předem děkuji
Tak film mám hned díky začátku ale zbytek teda moc nechápu 😄
Serial mě dnes děsí, přečetla jsem vlákno a koukám na to ale nemám tušení, jaké slovo kromě rodiny teda hledám...pokud už někdo má můžu poprosit o radu 🙏 moc děkuji
EDIT: tak už mám 😄 děkuji za rady 😊
Dnešná filmová hádanka bola pre mňa konečne taká aká má byť a predovšetkým konečne mala logiku.
Pri seriáli som sa ale natrápila. A je pravda ako tu niekto písal, že Fruikova nápoveda je len z polovice pravdivá. Tá rodina nie je úplne márna. Len treba nájsť správne pomenovanie, ktoré tvorí druhé slovo. Ten tvar, ktorý je zo slov vytvorený je mätúci, príliš usporiadaný a organizovaný, pekne po poradí. Zatiaľ čo význam časti názvu si skôr predstavujem neusporiadane, nahádzané halabala.
Tak dnešní film mám, ale dává mi z obrázku smysl jen to první slovo. Vůbec nevim, jak bych to poskladál, i když znám výsledek :D