Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2023

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Very.N
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
15. 12. 2023 / 08:58:16 (před 48 týdny)
off

Poníženě prosím o dnešní nápovědu. Ani fialové hlášky mě nikam dál neposunuly. :(

Laur
Běžný uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
15. 12. 2023 / 09:01:58 (před 48 týdny)
off

tak moc dekuju jedne hodne dusi, ze mi pomohla... na to bych neprisla, respektive vubec nechapu proc ta spatna nápověda od autora a ani obrazek neni vykresleny tak, jak by mohl byt..
snad zitrek bude lepsi

Flowerska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 12. 2023 / 09:02:35 (před 48 týdny)
off
habatom napsal(a):

Filmová dneska moc hezky udělaná ale seriálová nic moc, většina na to přišla stejně jen vyhledáváním v seriálech a ne logickým přemýšlením. Tak zas zítra...😉

Můžete mi povědět, jak jste na tohle přišel? Nebo jen soudíte podle sebe? :)

Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
15. 12. 2023 / 09:12:21 (před 48 týdny)
on
habatom napsal(a):

Filmová dneska moc hezky udělaná ale seriálová nic moc, většina na to přišla stejně jen vyhledáváním v seriálech a ne logickým přemýšlením. Tak zas zítra...😉

Tak já si vyhledávačem pomohl, na tom nic špatnýho není, když ten obrázek představuje x možností a zrovna ten výslednej by mě nenapadl. Kdyby byl obrázek uskupenej jinak, tak by mě to trklo. Ale takhle to spíš představuje něco jinýho.

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
Wendy 4077
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
15. 12. 2023 / 09:14:34 (před 48 týdny)
off

Tak po xy pokusů to mám, tohle slovo by mě fakt nenapadlo. bylo až moc uspořádané🤦‍♀️

wendy
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 12. 2023 / 09:18:16 (před 48 týdny)
off

Tak dnešní film jsem uhodl snad nejsnáze ze všech filmů :D jen podle prvního slova rozluštěného :D to se dnes povedl, film dnes super :)

A seriál jsem nakonec uhádl taky.
Ale asi jako ostatní mám výhradu k tomu uskupení, které je velmi zavádějící ale fialová nápověda tomu pomohla abych změnil směr ale stejně to pak bylo spíše o tipování no. Ale hezký :)

Původně jsem myslel, že je to The Croods: Family Tree :D

Flowerska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 12. 2023 / 09:20:09 (před 48 týdny)
off
_Martin_ napsal(a):

Tak já si vyhledávačem pomohl, na tom nic špatnýho není, když ten obrázek představuje x možností a zrovna ten výslednej by mě nenapadl. Kdyby byl obrázek uskupenej jinak, tak by mě to trklo. Ale takhle to spíš představuje něco jinýho.

Tak on je pán asi dokonalý a má vše na první dobrou :) Ale jako dobrý vědět, že když na to přijdu po pár pokusech, tak jsem si to musela nutně vyhledat :D

wee_n
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
15. 12. 2023 / 09:27:23 (před 48 týdny)
off

Já to vzdávám. Může mi někdo prosím pomoc s dneškem? :) Díky!

EDIT: Děkuji dobrým lidem. :D Tohle by mě fakt netrklo.

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 12. 2023 / 09:36:25
vochy
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 12. 2023 / 09:27:57 (před 48 týdny)
off

Mohl by mi prosím někdo poradit, jsem asi úplně mimo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
15. 12. 2023 / 09:31:57 (před 48 týdny)
off
sola_lupa napsal(a):

Když na to sedí asi tak deset seriálů? Kdo by to byl čekal. 🤨

Jsem trochu podcenil. Každopádně => inspirace do dalších let. S rodinama se dá evidentně dost blbnout.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.