Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Děkuji dobrým duším za rady. Ono to vlastně je celkem logický :-) Akorát mě zmátlo, jak jsou dole nejstrarší a nahoře děti, že zákonitě musí jít o něco s rodokmenem.
Tak tohle dalo zabrat. Ale mám to.
Já bych též prosila o nějaké nakopnutí k dnešní hádance. A při té příležitosti i k 6, 7, 10, 11. Letos nějak nejsem ve formě.
Prosím o kopanec ke dnešnímu seriálu, moc díky.
Edit: díky všem nápovědám, mám to. Ale teda dovedla bych si představit i jiný obrázek 😀. Takto jsem se motala v kruhu.
Podle fialové nápovědy jsem v tom pořád hledala trojúhelník nebo nějakou pyramidu :D:D A přiznávám že nakonec jsem musela hledat v seriálech jestli mě něco ťukne, a nakonec jo.
Jsem ráda že to mám za sebou, teď by to zase chtělo nějakou lehkou O:)
Fruiko napsal(a):
Dneska to je anglicky a není to rodina.
Většinu nepřesných nepočítám, ale ta česká verze mi utekla. Zítra opravím a smažu tento hint.
Tato napoveda je len na pol pravdica.
Preco naschval klamat v napovede? Presne to slovo som skusala v cestine a aj v anglictine a ked som videla tuto napovedu tak som sa mu pol dna vyhybala - co ma stalo vela casu a pokusov zbytocne. Nechapem preco pisal "a není to rodina" - ked doslova je?
Mr.Ripley napsal(a):
Mám to stejně, jiná synonyma mě bez angažování rodiny nenapadají
Na napoveda nebola pravdiva. Zaangazuj rodinu.
E Š napsal(a):
Tato napoveda je len na pol pravdica.
Preco naschval klamat v napovede? Presne to slovo som skusala v cestine a aj v anglictine a ked som videla tuto napovedu tak som sa mu pol dna vyhybala - co ma stalo vela casu a pokusov zbytocne. Nechapem preco pisal "a není to rodina" - ked doslova je?
Byl myšlený seriál Rodina. Jsem psal v noci na mobilu, tak mi ujelo velké písmeno.