Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak po celém dnu mám i seriál, tolik fialové jsem dlouho neviděl :D
Já to vzdávám, prosím o nakopnutí :)
EDIT: Nakonec jsem na to přišla sama, podle seznamu seriálů :D
Myslel jsem si, že je to jasné, a ouha. Ale i tak jsem na to přišel za chvíli, když jsem se koukal na ostatní seriály se daným slovem.
U filmové bylo jen potřeba správně seskládat pár prvních písmenek a zbytek docvaknul sám. Tam jsem vlastně nerozklíčoval film z hádanky, ale hádanku jsem klíčoval z názvu filmu :D
Tak letos poprvé se mi povedl i film :D Napoprvé,takhle kdyby to šlo dnes i s tou seriálovou jsem spokojená. :D
Takisto poprosím o nápovedu k dnešnému seriálu. Nepomohlo mi ani prečítanie fóra a ani fialové hlášky a ni vyhľadanie v zozname seriálov.
A keby sa našla dobrá duša, čo mi poradí aj s filmom z 12., tak budem tiež povďačný.
EDIT: vďaka za nápovedu, vyriešené oba.
Fruiko napsal(a):
Jsem trochu podcenil. Každopádně => inspirace do dalších let. S rodinama se dá evidentně dost blbnout.
Jako proti té hádance jsem něco měla, když jsem na to koukala, teď už ne. Vem to čert, když to člověk nějak splácá, však je to sranda. Tohle byla jen rozzlobená odpověď na ten jeden rýpanec tady. Takže rodina příští rok nahradí to nic, co bylo u filmů? Jako byl by to dobrý fórek. :D
Ak mi vie niekto vysvetliť ten film, poprosím správu... prvé slovo chápem, ale ten zvyšok názvu nie... mne to tam nejak nepasuje 🤨
Prosím o nakopnutí s oběma hádankami. Asi se točím okolo. Předem děkuji
Lavazza napsal(a):
Ak mi vie niekto vysvetliť ten film, poprosím správu... prvé slovo chápem, ale ten zvyšok názvu nie... mne to tam nejak nepasuje 🤨
Není vejce, ale o s něčím...
poprosim napovedu na dnesny serial