Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vzdávám se, nemohl bych poprosit o někoho s nakopnutím do inbox? Moc díky :)
Dneska mě pobavily rady od serialzone. Díky tomu to mám:D
Ahoj
tak nevím....na ten seriál se dá vybrat kdeco....
vůbec nevím.
Mohl by mi někdo poradit a prosím i film 14
EDIT: tak díky nápovědě seriál mám ale tedy jako opravdu asi to chce opravdu velkou představivost.
Můžu požádat o nápovědu k filmu?
Tak som to napokon dala a minula si snáď 40 pokusov.
Tá nápoveda o Bossa bola zavádzajúca.
Zaujímavé je, že po zadaní prvých slov sa mi predlho ani len nezobrazila správna odpoveď. Až po kliknutí na medzeru.
Tak ta dnešní seriálová byla teda něco, ještěže existuje seznam seriálů... asi mám špatnou představivost, protože to by mě ani ve snu nenapadlo, že to druhé slovíčko je zrovna tohle 😆 já to v tom prostě nevidím 😀
Ahoj prosím o radu k dnešnímu seriálu a filmům 8 a 13 :)
Ahoj, tak dneska mě teda hádanka zklamala. Zpětně tam vlastně to slovo vidím, ale souhlasím s ostatními, že je to příliš uspořádané. A bohužel po opeřenci kovové barvy z jiné hádanky nepřišla Jedna rodina, jak mě nejdříve napadlo. :D
Prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu.
Poprosím o nápovedu k dnešnej serialovej, nejak to nezapaluje dnes 😕 ďakujem
15)
Ach bože ta moja slovná zásoba v ENG točil som sa okolo toho názvu 2 hodiny a 14 zbytočných pokusov až keď som si dal seriál zo zoznamu do prekladača ma išiel šľak trafiť že som to nevyskúšal hneď :-) ale nevadí hlavne že to mám a idem pozerať REACHERa .