Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Happy Endings, Better with you, 2 Broke girls, Friends with benefits, Community
osobně mam rád ženatý se závazky a dva a půl chlapa a Melissa a Joey
Je toho fakt hodně jen si vybrat...
ahoj,
poradíte mi někdo kde seženu 2 sérii? Nejsem schopná to nikde najít.
Bohužel zmizelo plno dílů různých seriálů :-(
bogoska napsal(a):
ahoj,
poradíte mi někdo kde seženu 2 sérii? Nejsem schopná to nikde najít.
Bohužel zmizelo plno dílů různých seriálů :-(
na těchto stránkách žádný warez !!!
Dobrý den, Snažím se najít všechny díly seriálu Power Rangers: Mystic Force(síla strážců) A chybí mi jeden jediný díl 29: Zdroj světla 2. část. Pokud víte, kde ho hledat, nebo ho máte u sebe, dejte mi prosím vědět. Předem dík.
Ahoj moc bych potřebovala pomoct. Hledám "starý" seriál. Bylo to něco jako Once Upon a Time. Otec s dcerou objevili nebo se dostali do pohádkového světa a vždy zase zpátky do svého domu, myslím že ta dcera dokonce v jednom dílu byla jako sněhurka, usnula po kousnutí do jablka. Byli tam různé bytosti. Nevím proč, ale byla jsem přesvědčená, že v tom hrál Beau Bridges ale nic takového jsem s ním nenašla. Je to moc důležité díky..Jinak seriál je asi tak starý jako já (18) +- pár let víc nebo míň..byla jsem tehdy dost malá..a dávali ho na ČT
detannavittoria napsal(a):
Ahoj moc bych potřebovala pomoct. Hledám "starý" seriál. Bylo to něco jako Once Upon a Time. Otec s dcerou objevili nebo se dostali do pohádkového světa a vždy zase zpátky do svého domu, myslím že ta dcera dokonce v jednom dílu byla jako sněhurka, usnula po kousnutí do jablka. Byli tam různé bytosti. Nevím proč, ale byla jsem přesvědčená, že v tom hrál Beau Bridges ale nic takového jsem s ním nenašla. Je to moc důležité díky..Jinak seriál je asi tak starý jako já (18) +- pár let víc nebo míň..byla jsem tehdy dost malá..a dávali ho na ČT
Napadá mě Desáté království. Beau Bridges v tom sice nehrál, ale John Larroquette je mu docela podobný. Seriál je starý 15 let. Pomocí kouzelného zrcadla se s otcem dostanou do pohádkové říše a pomahají princi, kterého Zlá královna proměnila ve psa. Ten princ je vnuk Sněhurky. Tak snad je to to, co hledáš. https://www.serialzone.cz/serial/desate-kralovstvi/
LadyJ napsal(a):
Napadá mě Desáté království. Beau Bridges v tom sice nehrál, ale John Larroquette je mu docela podobný. Seriál je starý 15 let. Pomocí kouzelného zrcadla se s otcem dostanou do pohádkové říše a pomahají princi, kterého Zlá královna proměnila ve psa. Ten princ je vnuk Sněhurky. Tak snad je to to, co hledáš. https://www.serialzone.cz/serial/desate-kralovstvi/
Jsi naprosto nejlepší! Je to ono moc díky! Už hrozně dlouho to hledám!
detannavittoria napsal(a):
Jsi naprosto nejlepší! Je to ono moc díky! Už hrozně dlouho to hledám!
Nemáš zač. Tohle je super seriál a mám ho mezi oblíbenými. Nejvíc žeru Vlka.
Ahojte.
Hledám serial který vysílaly tak před rokem.
Byl o tom jak někdo poslal nějaký video/důkaz že v tom místě straší či žije příšera. Oni přijeli a pátrali, vše natáčeli a druhý den o tom byl rozbor.
Nevíte co by to mohlo být? Díky moc :)
Lenka.schreibova napsal(a):
Zrovna jsem dokoukala seriál Rodinná válka a docela jsem se u něj pobavila,tak bych vás chtěla poprosit,jestli neznáte nějaký podobný seriál / sitcom. Zkouknuto už mám Přátelé, HIMYM, TBBT, Cougar town, Gilmore girls, Krok za krokem, Joey, Simpsonovi i Futuramu.. Díky za radu ;)
Zkus Red Dwarf, je to sice starší, ale dost dobrý :)