Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Přípravy probíhají.
Fruiko napsal(a):
Přípravy probíhají.
Přípravy probíhají, začneme v únoru :D.
andromache napsal(a):
Přípravy probíhají, začneme v únoru :D.
Toby tak asi odpovídalo k množství práce s tím spojené.
Fruiko napsal(a):
Toby tak asi odpovídalo k množství práce s tím spojené.
Však právě proto to taky píšu :-). Přípravy probíhají, ale je to taková drbačka,že budem rádi, když začnem v únoru :-).
Seznamy:
Podstatné jméno v množném čísle
Jídlo
Čárka (,)
Začíná a končí samohláskou
Brýle na plakátu
Tělesné postižení
Podle (dříve) žijící osoby
Černoch
Vražda nožem
Vyplouvající tajemství
Kůň
Drogy
Letadlo
Podle animáku/anime (nebo naopak)
Před 1800
Severská země (NO, SE, FI, IS, DK)
Porod
Zahrada
Darování květin
Řízení auta
Jih
Oheň / hoření
Narážka na ČR
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Seznamy:
Substantivum v plurálu
Jídlo
Čárka (,)
Začíná a končí vokálem
Člověk s brýlemi na plakátu
Tělesné postižení
Podle (dříve) žijící osoby
Černoch
Vražda nožem
Vyplouvající tajemství
Kůň
Drogy
Letadlo
Podle anime (nebo naopak)
Před 1800
K nějakým výzvám už jsem dostal seznamy (naplněné) společně s návrhy. Tak nevím jestli se nějak domluvíte, ale asi by bylo vhodné je neduplikovat.
- Jídlo
- Brýle na plakátu
Fruiko napsal(a):
K nějakým výzvám už jsem dostal seznamy (naplněné) společně s návrhy. Tak nevím jestli se nějak domluvíte, ale asi by bylo vhodné je neduplikovat.
- Jídlo
- Brýle na plakátu
Jasně, ty dva svoje smáznu a nalinkuju tyhle.
Ehm, fakt je Once Upon a Time podle anime?? :D Bylo by to super, zapláclo by mi to zatím nejtěžší kategorii, ale mám o tom silné pochybnosti...
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Ehm, fakt je Once Upon a Time podle anime?? :D Bylo by to super, zapláclo by mi to zatím nejtěžší kategorii, ale mám o tom silné pochybnosti...
Však to téma zní podle "animáku nebo anime"... A Once Upon a Time je převyprávění spousty disneyovek. :D Jako možná se v těch názvech a termínech nevyznám, ale doteď jsem žila v tom, že pohádky od Krásky a zvířete až po Frozen jsou animáky. :D
A mám dotaz k tomu bodu "1800". Vzhledem k tomu konkrétnímu roku to asi musí být seriál z našeho světa, že? Nebo by to šlo zaplácnout i třeba nějakými fantasy seriály typu Game of Thrones, co z našeho světa není, ale připomíná náš středověk, takže technicky dobu před tím rokem 1800? :D