Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
To Anime je vyloženě prasácká kategorie :(. No nic. Jdu OCDčkovat :D.
andromache napsal(a):
To Anime je vyloženě prasácká kategorie :(.
Plně souhlasím. Loni jsem trpěla u seriálu podle videohry a velkého univerza, letos bude peklo tohle.
Litocha napsal(a):
Plně souhlasím. Loni jsem trpěla u seriálu podle videohry a velkého univerza, letos bude peklo tohle.
Tak zrovna videohra se dala zfouknout Last of Us když z toho byli všichni na prášky a Universum taky v poho protože Marvel a DC chrlí furt něco (co jsem já neviděla :D). Ale to anime je fakt zlo... Doufám, že to spláchnu tou hranou verzí Avatar: The Last Airbender..
andromache napsal(a):
Tak zrovna videohra se dala zfouknout Last of Us když z toho byli všichni na prášky a Universum taky v poho protože Marvel a DC chrlí furt něco (co jsem já neviděla :D). Ale to anime je fakt zlo...
No jo, ale když někdo nemá rád komiksy a superhrdiny zvlášť, je to potom potíž. A Last of Us mě nelákalo ani v nejmenším. Nakonec jsem to zaplácla Carmen Sandiego, ale požitek jsem z toho neměla.
Litocha napsal(a):
No jo, ale když někdo nemá rád komiksy a superhrdiny zvlášť, je to potom potíž. A Last of Us mě nelákalo ani v nejmenším. Nakonec jsem to zaplácla Carmen Sandiego, ale požitek jsem z toho neměla.
Tak tam byly ještě Star Wars :D. Ty budu muset asi přetrpět letos, jestli nenajdu nic jiného na samohlásky než Ahsoku...
andromache napsal(a):
Tak tam byly ještě Star Wars :D
Ještě toho trochu! ;)
Litocha napsal(a):
Ještě toho trochu! ;)
No tak to je potom fakt těžký :D. Možná ještě NCIS, protože to už je taky celkem slušně prolezlý vesmír :D. Nebo Chicago Verse :D. (ano je na to pozdě, ale stejně :D).
andromache napsal(a):
Tak tam byly ještě Star Wars :D. Ty budu muset asi přetrpět letos, jestli nenajdu nic jiného na samohlásky než Ahsoku...
Tak já doufám, že ty samohlásky platí i pro české názvy. U sebe v Chci vidět jsem objevila Atypický, to se dokonce můžu rozhodnout mezi dvěma...
hudy536 napsal(a):
Tak já doufám, že ty samohlásky platí i pro české názvy. U sebe v Chci vidět jsem objevila Atypický, to se dokonce můžu rozhodnout mezi dvěma...
Hádám, že těch anglických s dvěma samohláskami moc nebude, tak se asi taky budu muset spolehnout na něco českého.. Asi :-).
andromache napsal(a):
Hádám, že těch anglických s dvěma samohláskami moc nebude, tak se asi taky budu muset spolehnout na něco českého.. Asi :-).
Pro číslo 1 ti doporučuji Poklady Klementina. (Viděla jsem, že koukáš i na dokumenty mnou zadané :D).