Diskuzní fórum

Výzva 2024

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
12. 1. 2024 / 17:37:48 (před 48 týdny)
off

To Anime je vyloženě prasácká kategorie :(. No nic. Jdu OCDčkovat :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 51 | Jay Pritchett
12. 1. 2024 / 18:16:51 (před 48 týdny)
off
andromache napsal(a):

To Anime je vyloženě prasácká kategorie :(.

Plně souhlasím. Loni jsem trpěla u seriálu podle videohry a velkého univerza, letos bude peklo tohle.

andromache
12. 1. 2024 / 18:18:43 (před 48 týdny)
off
Litocha napsal(a):

Plně souhlasím. Loni jsem trpěla u seriálu podle videohry a velkého univerza, letos bude peklo tohle.

Tak zrovna videohra se dala zfouknout Last of Us když z toho byli všichni na prášky a Universum taky v poho protože Marvel a DC chrlí furt něco (co jsem já neviděla :D). Ale to anime je fakt zlo... Doufám, že to spláchnu tou hranou verzí Avatar: The Last Airbender..

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 1. 2024 / 18:21:01
Litocha
12. 1. 2024 / 18:23:42 (před 48 týdny)
off
andromache napsal(a):

Tak zrovna videohra se dala zfouknout Last of Us když z toho byli všichni na prášky a Universum taky v poho protože Marvel a DC chrlí furt něco (co jsem já neviděla :D). Ale to anime je fakt zlo...

No jo, ale když někdo nemá rád komiksy a superhrdiny zvlášť, je to potom potíž. A Last of Us mě nelákalo ani v nejmenším. Nakonec jsem to zaplácla Carmen Sandiego, ale požitek jsem z toho neměla.

andromache
12. 1. 2024 / 18:25:28 (před 48 týdny)
off
Litocha napsal(a):

No jo, ale když někdo nemá rád komiksy a superhrdiny zvlášť, je to potom potíž. A Last of Us mě nelákalo ani v nejmenším. Nakonec jsem to zaplácla Carmen Sandiego, ale požitek jsem z toho neměla.

Tak tam byly ještě Star Wars :D. Ty budu muset asi přetrpět letos, jestli nenajdu nic jiného na samohlásky než Ahsoku...

Litocha
12. 1. 2024 / 18:28:40 (před 48 týdny)
off
andromache napsal(a):

Tak tam byly ještě Star Wars :D

Ještě toho trochu! ;)

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 1. 2024 / 18:29:25
andromache
12. 1. 2024 / 18:30:10 (před 48 týdny)
off
Litocha napsal(a):

Ještě toho trochu! ;)

No tak to je potom fakt těžký :D. Možná ještě NCIS, protože to už je taky celkem slušně prolezlý vesmír :D. Nebo Chicago Verse :D. (ano je na to pozdě, ale stejně :D).

hudy536
Redaktor | Cool level: 147 | Bo
12. 1. 2024 / 18:30:53 (před 48 týdny)
on
andromache napsal(a):

Tak tam byly ještě Star Wars :D. Ty budu muset asi přetrpět letos, jestli nenajdu nic jiného na samohlásky než Ahsoku...

Tak já doufám, že ty samohlásky platí i pro české názvy. U sebe v Chci vidět jsem objevila Atypický, to se dokonce můžu rozhodnout mezi dvěma...

hudy
andromache
12. 1. 2024 / 18:32:54 (před 48 týdny)
off
hudy536 napsal(a):

Tak já doufám, že ty samohlásky platí i pro české názvy. U sebe v Chci vidět jsem objevila Atypický, to se dokonce můžu rozhodnout mezi dvěma...

Hádám, že těch anglických s dvěma samohláskami moc nebude, tak se asi taky budu muset spolehnout na něco českého.. Asi :-).

hudy536
Redaktor | Cool level: 147 | Bo
12. 1. 2024 / 18:38:52 (před 48 týdny)
on
andromache napsal(a):

Hádám, že těch anglických s dvěma samohláskami moc nebude, tak se asi taky budu muset spolehnout na něco českého.. Asi :-).

Pro číslo 1 ti doporučuji Poklady Klementina. (Viděla jsem, že koukáš i na dokumenty mnou zadané :D).

hudy