Diskuzní fórum

Výzva 2024
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 51 | Jay Pritchett
12. 1. 2024 / 18:43:34 (před 49 týdny)
off
andromache napsal(a):

No tak to je potom fakt těžký :D. Možná ještě NCIS, protože to už je taky celkem slušně prolezlý vesmír :D. Nebo Chicago Verse :D. (ano je na to pozdě, ale stejně :D).

Na Chicago se Fruiko netvářil, že by to bylo dost rozsáhlé universum (to víš, že jsem se ptala). Takže jsem se nakonec protrpěla Agent Carter...

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 51 | Jay Pritchett
12. 1. 2024 / 18:45:50 (před 49 týdny)
off
andromache napsal(a):

Hádám, že těch anglických s dvěma samohláskami moc nebude, tak se asi taky budu muset spolehnout na něco českého.. Asi :-).

Já si budu vybírat mezi třemi: Alaska Daily, Inventing Anna nebo Anne with an E (ta to dokonce splňuje v české i anglické verzi :D) Ale my dvě se ve vkusu moc neshodneme.

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
12. 1. 2024 / 19:43:25 (před 49 týdny)
off
hudy536 napsal(a):

Pro číslo 1 ti doporučuji Poklady Klementina. (Viděla jsem, že koukáš i na dokumenty mnou zadané :D).

Tam už mám sice Wild Cards, ale třeba si je pak nechám do jiné kategorie :-). Na tohle běžela na ČT reklama a já na to úspěšně zapomněla O_o. Takže díky za připomenutí :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
12. 1. 2024 / 19:45:37 (před 49 týdny)
off
Litocha napsal(a):

Na Chicago se Fruiko netvářil, že by to bylo dost rozsáhlé universum (to víš, že jsem se ptala). Takže jsem se nakonec protrpěla Agent Carter...

A tak Peggy byla fajn :-). Z celého Marvellu asi nejmíň superhrdinská (a no jo, na Haley se strašně dobře kouká, to nepopírám :D)

Litocha napsal(a):

Já si budu vybírat mezi třemi: Alaska Daily, Inventing Anna nebo Anne with an E (ta to dokonce splňuje v české i anglické verzi :D) Ale my dvě se ve vkusu moc neshodneme.

Asi ne no :D. Alasku už jsem viděla, u Inventing Anna od loňska váhám a Anna with an E mě neláká teda ani trochu :(. Ale možná to Inventing zkusím :-)

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
12. 1. 2024 / 19:52:09 (před 49 týdny)
off

Otázka.. Počítá se dwarfismus jako postižení? Že bych tu kategorii zaplácla Willowem :-).

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 1. 2024 / 19:57:21 (před 49 týdny)
off
andromache napsal(a):

Otázka.. Počítá se dwarfismus jako postižení? Že bych tu kategorii zaplácla Willowem :-).

Podľa mňa určite..

andromache
12. 1. 2024 / 20:10:06 (před 49 týdny)
off
sonkad napsal(a):

Podľa mňa určite..

Tak uvidíme, co na to pan šéf :-).

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 1. 2024 / 20:35:57 (před 49 týdny)
off

To zapichnutie nožom sa myslí ako zabitie alebo stačí len bodnutie (človek prežije)?

Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
13. 1. 2024 / 00:08:18 (před 49 týdny)
off

Brýle musí být na v současnosti hlavním plakátu u seriálu, nebo stačí, že byly na nějakém dřívějším?

I have a cunning plan...
Anyk
Redaktor | Cool level: 51 | Jay Pritchett
13. 1. 2024 / 00:19:13 (před 49 týdny)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Brýle musí být na v současnosti hlavním plakátu u seriálu, nebo stačí, že byly na nějakém dřívějším?

Seznam je připraven s brýlemi na jakémkoliv plakátu. Když byla výzva na nějak barevný plakát, nebylo to omezené na hlavní. Navíc - "hlavní" plakát se dá jednoduše změnit dle potřeby 🤣

Responsive condition is FALSE>>Empty placement DIV ID