Diskuzní fórum
andromache napsal(a):
No tak to je potom fakt těžký :D. Možná ještě NCIS, protože to už je taky celkem slušně prolezlý vesmír :D. Nebo Chicago Verse :D. (ano je na to pozdě, ale stejně :D).
Na Chicago se Fruiko netvářil, že by to bylo dost rozsáhlé universum (to víš, že jsem se ptala). Takže jsem se nakonec protrpěla Agent Carter...
andromache napsal(a):
Hádám, že těch anglických s dvěma samohláskami moc nebude, tak se asi taky budu muset spolehnout na něco českého.. Asi :-).
Já si budu vybírat mezi třemi: Alaska Daily, Inventing Anna nebo Anne with an E (ta to dokonce splňuje v české i anglické verzi :D) Ale my dvě se ve vkusu moc neshodneme.
hudy536 napsal(a):
Pro číslo 1 ti doporučuji Poklady Klementina. (Viděla jsem, že koukáš i na dokumenty mnou zadané :D).
Tam už mám sice Wild Cards, ale třeba si je pak nechám do jiné kategorie :-). Na tohle běžela na ČT reklama a já na to úspěšně zapomněla O_o. Takže díky za připomenutí :-).
Litocha napsal(a):
Na Chicago se Fruiko netvářil, že by to bylo dost rozsáhlé universum (to víš, že jsem se ptala). Takže jsem se nakonec protrpěla Agent Carter...
A tak Peggy byla fajn :-). Z celého Marvellu asi nejmíň superhrdinská (a no jo, na Haley se strašně dobře kouká, to nepopírám :D)
Litocha napsal(a):
Já si budu vybírat mezi třemi: Alaska Daily, Inventing Anna nebo Anne with an E (ta to dokonce splňuje v české i anglické verzi :D) Ale my dvě se ve vkusu moc neshodneme.
Asi ne no :D. Alasku už jsem viděla, u Inventing Anna od loňska váhám a Anna with an E mě neláká teda ani trochu :(. Ale možná to Inventing zkusím :-)
Otázka.. Počítá se dwarfismus jako postižení? Že bych tu kategorii zaplácla Willowem :-).
andromache napsal(a):
Otázka.. Počítá se dwarfismus jako postižení? Že bych tu kategorii zaplácla Willowem :-).
Podľa mňa určite..
sonkad napsal(a):
Podľa mňa určite..
Tak uvidíme, co na to pan šéf :-).
To zapichnutie nožom sa myslí ako zabitie alebo stačí len bodnutie (človek prežije)?
Brýle musí být na v současnosti hlavním plakátu u seriálu, nebo stačí, že byly na nějakém dřívějším?
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Brýle musí být na v současnosti hlavním plakátu u seriálu, nebo stačí, že byly na nějakém dřívějším?
Seznam je připraven s brýlemi na jakémkoliv plakátu. Když byla výzva na nějak barevný plakát, nebylo to omezené na hlavní. Navíc - "hlavní" plakát se dá jednoduše změnit dle potřeby 🤣