Diskuzní fórum

Výzva 2024

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Anyk
Redaktor | Cool level: 51 | Jay Pritchett
21. 1. 2024 / 19:36:34 (před 47 týdny)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Lze považovat pseudo Anne Boleyn za dostatečně ehm, ehm... 'historický', aby se dal počítat do kolonky 'před rokem 1800', nebo to je už moc fantasy a zadání to nevyhovuje, podobně jako GoT? (Osobně bych to viděl na druhou možnost).

Osobně bych řekla, že to sedí. Všechny historické seriály nebo seriály podle skutečné události jsou pozměněné, přikrášlené, domyšlené, zdramatizované. Dokonce i Chernobyl se k tomu v závěru přiznává. GoT je zcela smyšlený svět s draky a jinými fantasy prvky. Anne Boleyn skutečně žila, byť nebyla černoška, takže se seriál odehrává před (naším reálným) rokem 1800. Měl by tedy vyhovovat i kategorii "podle skutečně žijící osoby".

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 1. 2024 / 19:37:44
Paxl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 1. 2024 / 21:55:06 (před 47 týdny)
off

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jak do výzvy vložit seriál, který mi nenabídne našeptávač? Do 5. Seriál, u kterého má někdo na plakátu brýle jsem chtěla vložit Love, ale on se anglicky i česky řekne Love a jelikož asi dalších milion seriálů má v začátku názvu Love, tak mi to tento jednoduchý nenabídne. Jak ho tam mám vložit?
Předem děkuji za radu.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
22. 1. 2024 / 23:39:25 (před 47 týdny)
on
Paxl napsal(a):

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jak do výzvy vložit seriál, který mi nenabídne našeptávač? Do 5. Seriál, u kterého má někdo na plakátu brýle jsem chtěla vložit Love, ale on se anglicky i česky řekne Love a jelikož asi dalších milion seriálů má v začátku názvu Love, tak mi to tento jednoduchý nenabídne. Jak ho tam mám vložit?
Předem děkuji za radu.

Zítra na to mrknu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
jananimm
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
1. 3. 2024 / 19:12:30 (před 41 týdny)
off

Chtěla bych se zeptat, nějak jsem nestihla lednovou výzvu. Jde se k ní ještě nějak vrátit a doplnit ji?

naninka358
Redaktor | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
1. 3. 2024 / 19:24:20 (před 41 týdny)
off
jananimm napsal(a):

Chtěla bych se zeptat, nějak jsem nestihla lednovou výzvu. Jde se k ní ještě nějak vrátit a doplnit ji?

Žádná speciální lednová výzva nebývá, protože v lednu je zveřejňěno 15 "základních" výzev.

Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
1. 3. 2024 / 22:51:59 (před 41 týdny)
off

Na stránce výzvy vypadlo u březnového zadání 'm' - Seriál, ve kterém se odehraje porod.

I have a cunning plan...
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
2. 3. 2024 / 17:58:03 (před 41 týdny)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Na stránce výzvy vypadlo u březnového zadání 'm' - Seriál, ve kterém se odehraje porod.

+ plus je špatně očíslována výzva na březen. Máme dvakrát po sobě 16. ale březen má být 17.

"It's a beautiful day to save lives.”
Kylare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
5. 5. 2024 / 00:24:45 (před 32 týdny)
off

Řekli byste, že pobodání nožem je to samé, co zapíchnutí nožem? :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
5. 5. 2024 / 07:41:56 (před 32 týdny)
on
Kylare napsal(a):

Řekli byste, že pobodání nožem je to samé, co zapíchnutí nožem? :)

Ano.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kylare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
16. 5. 2024 / 00:29:42 (před 31 týdny)
off

Uznali byste jako darování květiny, když dá týpek holce brokolici? Jako vtip, používá u toho úplně stejná gesta, jako když někomu předáváte kytici. :D

Plus v tom pilotu ten stejnej týpek, kterej actually pracuje v květinářství, v jiné scéně sestaví kytici pro zákazníka za účelem obdarování zákazníkovy ženy, což už ale divák nevidí, kdy a jak se to stane.

Celkově by to asi šlo, co myslíte? :D