Diskuzní fórum

Hodnocení herců

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

g0esh4cks
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 1. 2012 / 22:09:04 (před 12 roky)
off

Ahoj, jsem nově registrovaný na vašem webu a zatím jsem s ním velice spokojen. Brouzdám tu a vidím tu tohle téma, a tak bych chtěl i já přispět. Jak již název tématu napovídá, můj nápad spočívá v tom že by se mohli hodnotit herci. btw nikde jsem tu tohle téma tak žádný spam

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
17. 1. 2012 / 22:33:08 (před 12 roky)
off
g0esh4cks napsal(a):

Ahoj, jsem nově registrovaný na vašem webu a zatím jsem s ním velice spokojen. Brouzdám tu a vidím tu tohle téma, a tak bych chtěl i já přispět. Jak již název tématu napovídá, můj nápad spočívá v tom že by se mohli hodnotit herci. btw nikde jsem tu tohle téma tak žádný spam

Není to zlý nápad, ale jen tak orientačně, máš představu u kolika herců by hodnocení skutečně proběhlo a u kolika by hodnocení byla jen prázdná kolonka? Myslím, že by bylo ohodnoceno jen mizivé procento herců, zvlášť když jich je několikanásobně víc než seriálů. Neříkám, že by to nešlo, ale... nemyslím si, že by to bylo spojeno s kdovíjak velkou odezvou.

And when my time is up, have I done enough?
g0esh4cks
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 1. 2012 / 23:16:43 (před 12 roky)
off

Ano, jeden z problému. Ale nezjistilo by se tím kdo je pravý fanoušek? Osobně mi je to jedno jen jsem sepsal svůj nápad co s tím udělá vedení je na něm.

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 1. 2012 / 18:44:12 (před 12 roky)
off

Mě by spíš naopak zajímalo, co chcete na hercích hodnotit. Třeba já sama nedokáži rozpoznat dobrý herecký výkon od špatného...

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
alyssa18
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
22. 1. 2012 / 20:42:55 (před 12 roky)
off

S tím hodnocením to vidím stejně jako Seraphine31. Spíš bych uvítala možnost sestavit si na profilu žebříček oblíbených herců/hereček, nebo seriálových postav. (ale je mi jasné, že by to bylo složité, a každý si to ostatně může do profilu napsat)

zuzana.mrak
Uživatel od první verze | Cool level: 26 | Ally McBealová
28. 1. 2012 / 21:24:28 (před 12 roky)
off

Ahoj, a co treba moznost hodnotit vzdy nejoblibenejsi postavy v urcitem serialu?

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
28. 1. 2012 / 21:35:25 (před 12 roky)
off
zzz24 napsal(a):

Ahoj, a co treba moznost hodnotit vzdy nejoblibenejsi postavy v urcitem serialu?

To mi přijde jako dobrý nápad. Ale u některého seriálu, jako je např. TBBT by to skoro na 100% vyhrál Sheldon :) Ale někde by to mohlo být docela zajímavé..

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
zuzana.mrak
Uživatel od první verze | Cool level: 26 | Ally McBealová
2. 2. 2012 / 17:24:28 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

To mi přijde jako dobrý nápad. Ale u některého seriálu, jako je např. TBBT by to skoro na 100% vyhrál Sheldon :) Ale někde by to mohlo být docela zajímavé..

To je fakt, sheldon a třeba takovej barney s housem by to měli asi v kapse, ale nekdy by to bylo asi docela i zvruso a boj fanousku :-)

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
5. 2. 2012 / 11:21:22 (před 12 roky)
off

Já mám ráda Barneyho, ale přece jenom bych se rozmejšlela... Maršálek a Lileček jsou taky dost hustí :D

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
gribko23
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
5. 2. 2012 / 11:26:54 (před 12 roky)
off

Alebo by sme dávali plusové alebo mínusové body u hercov a od plusovych by sa odpočítavali mínusové a rebríček by sa zostavil, že kto má najviac bodov.

1/2
12