Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Rozhovor při pasové kontrole:
-Name?
-Abu Dalah Sarafi.
-Sex?
-Four times a week.
-No, no, no ..... male or female?
-Male, female ...... sometimes camel ............
Sice to není seriálový vtip, ale prostě si nemohu pomoct...
Už toho internatu mám plné zuby..., tak který z kamarádíčků ti poslal mailem tu bečku?!
# Chuck Norris si v KFC objednal BigMac a dostal ho +
:D:D:D:D:D
Venda K:) napsal(a):
Když se říká ?nikdo není dokonalý? Chuck Norris to považuje za osobní urážku
Na druhé straně je odkaz na stránku se všemi vtipy s Chuckem, takže psát další je jen honění příspěvků a vyšší hodnosti ve foru... zvláště psaní každého zvláště.
weri napsal(a):
Na druhé straně je odkaz na stránku se všemi vtipy s Chuckem, takže psát další je jen honění příspěvků a vyšší hodnosti ve foru... zvláště psaní každého zvláště.
to se opravdu omlouvám, ale ja jsem si toho odkazu nevšimla.
Manželka rodí v nemocnici a manžel se na ní za oknem s láskou dívá. Za chvíli přijde sestříčka k oknu s novorozencem a praští s ním o sklo tak, až se celé rozpláskne o sklo.
Manžel nevěřícně kouká za oknem. Sestřička za ním přijde a povídá: ˝To byla jen legrace, ono už bylo stejně mrtvé!˝
Chuck Norris umí mluvit Braillovým písmem.
Když je člověk v nebezpečí, přijde ho zachránit anděl strážný. Když je v nebezpečí anděl, přichází Chuck Norris.
Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou, Chuck Norris má větší obě.
Chuck Norris za války sestřelil německé bojové letadlo tak, že na něj zamířil dva prsty a řekl: "Beng!"
Obrana planety Země před útokem nepřátelských mimožemšťanů se jmenuje Chuck Norris.
Když přistáli na zemi mimozemšťané, šel je Chuck Norris ukázat fotografům. Nevznikla žádná fotka mimozemšťanů, ale spousta fotek Chucka Norrise.
Chuck Norris může za velké stěhování národů. Národy prchaly před ním.
Jednou stál Chuck Norris v místě dopadu atomové bomby. Dodnes má trochu opálenější kůži.
Když si Chuck Norris odplivl, vznikly oceány a moře.
Chuck Norris umí dělit nulou.
2 muži jsou na lovu, a jeden zničehonic spadne, vypadá to že nedýchá a je bledý, 2. muž volá záchranku a křičí do telefonu: Můj společník je asi mrtvý co mám dělat? Dispečerka na to: buďte v klidu, zaprvé se ujistěte, že je skutečně mrtvý. Chvíli ticho, a pak se ozve výstřel, potom ten muž řekne: Dobře, a dál?
Muž jel autem, které se mu porouchalo zrovna blízko kláštera. Zaklepal tam tedy vrata. Otevřel mu starý mnich. Muž mu vysvětlil, co se mu stalo a požádal o nocleh. Mnich ho milostivě uvedl do kláštera, hojně ho pohostil a dokonce mu opravil i to auto. Když se muž pokoušel usnout, zaslechl podivný zvuk. Ráno se mnicha na tento zvuk ptal, ale ten jen řekl: „To ti nemohu prozradit. Nejsi mnich." Muž byl sice zklamaný, ale poděkoval a šel svou cestou.
Po několika letech se tomu muži porouchalo auto před tím samým klášterem. Mnichové ho uvítali, pohostili a dokonce opravili auto. V noci uslyšel ten samý podivný zvuk, který už slyšel tenkrát před lety. Ráno se ptal, co to bylo za zvuk, ale mnichové odpověděli: „To ti nemůžeme prozradit. Nejsi mnich." „Dobrá, dobrá. Umírám zvědavostí. Jak se tedy stanu mnichem?" „Musíš procestovat svět a pak nám říct, kolik je na světě stébel trávy a kolik zrnek písku. Když to zjistíš, staneš se mnichem."
Muž se vydal splnit tento úkol. Vrátil se za čtyřicet pět let a v klášteru oznamoval: „Procestoval jsem svět a zjistil jsem, na co jste se ptali. Na světe je 145 236 284 232 stébel trávy a 231 281 219 999 129 382 zrnek písku." Mnichové odpověděli: „Blahopřejeme. Teď je z tebe mnich. Nyní ti ukážeme cestu k tomu zvuku." Přivedli ho k dřevěným dveřím a hlavní mnich řekl: „Ten zvuk je za těmito dveřmi" Muž vzal za kliku, ale dveře byly zamčené. Řekl tedy: „Mohu dostat klíč?" Mniši mu dali klíč a on odemkl dveře. Za dřevěnými dveřmi však byly ještě jedny – kamenné. Požádal o klíč k těmto kamenným dveřím. Mniši mu jej dali, on je odemkl a našel dveře vyrobené z rubínu. Požádal mnichy o klíč a když mu jej poskytli, našel další dveře ze safíru. Tak to pokračovalo přes smaragdové dveře, stříbrné dveře, topasové dveře a ametystové dveře. Konečně mniši řekli: „Tak toto je poslední klíč k posledním dveřím." Muž si oddychl, odemkl dveře, vzal za kliku a za těmito dveřmi celý ohromený našel příčinu toho divného zvuku. Ale tobě nemůžu říct, protože nejsi mnich.
Rozhovor při světle svíček: Pepo, jestli mě teď políbíš ještě jednou, bydu ti patřit až do konce života. A Pepa na to, Dík za varování.