Diskuzní fórum

Vtipy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
9. 6. 2013 / 15:16:18 (před 11 roky)
off

Romantice se hold musí občas pomoct:
I´m sorry

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Editováno: 2x | Naposledy: 9. 6. 2013 / 15:17:49
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
9. 6. 2013 / 16:28:21 (před 11 roky)
off

Vtip dobrý, ale málem jsem ho nepochopil :D

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
9. 6. 2013 / 16:37:46 (před 11 roky)
off
Marty8901 napsal(a):

Vtip dobrý, ale málem jsem ho nepochopil :D

Jakto? Předělám, opravím, doladím. Bohužel online jsem našel jen ruskou verzi toho obrázku :-(

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
5. 2. 2014 / 14:50:23 (před 10 roky)
off

Přijde se podívat Svatý Petr do pekla a vidí všude mrtvoly čertů, kotle rozbité, stěny rozřezané... hledá tedy Satana, až ho najde, jak se klepe za jedním z kotlů. "Co se tady děje?" ptá se ho. Satan se nejdřív vyděšeně rozhlídne kolem a pak potichu spustí: "Před dvěmi dny k nám přišel jeden Doomař a hned vytáhl pilu a začal tady všechno ničit a zabíjet. V celém pekle je už jen pár čertů, nemůžeš si ho radši vzít do nebe?" Svatý Petr se smiluje a luskne prsty. Doomař se rozhlíží kolem, všude obláčky, klid mír, děti si hrají, andělé poletují sem a tam. Chvíli sleduje tu krásu, pak nastartuje pilu a zařve: "Bonus level!"

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
22. 4. 2015 / 04:47:57 (před 9 roky)
off

„Cože? Žádný mrtvý, žádná krev?” diví se syn. „Jak se na ty české seriály vůbec můžete koukat?!”

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
10. 7. 2015 / 09:54:17 (před 9 roky)
off

Sice to není o seriálech, ale je to strašně legrační. Přijde blázen do prodejny elektrospotřebičů a ptá se prodavače: "Máte barevný televize?" Prodavač na to: "Ano, máme." "Tak mi dejte oranžovou."

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
Stiletto42
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
12. 7. 2015 / 21:33:06 (před 9 roky)
off

How do Reavers clean their spears?
They run them through the wash.

"Yes, sir, Captain TightPants"
fantasyfan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
18. 7. 2015 / 23:22:07 (před 9 roky)
off

"If you going through the hell, keep going" (Churchill)
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
23. 8. 2015 / 19:11:05 (před 9 roky)
off

První školní den na americké střední škole představuje učitelka nového žáka, Sakiro Suzuki z Japonska. Hodina začíná a učitelka se ptá: "Uvidíme, kdo ovládá kulturní historii Ameriky? Kdo řekl: 'Dejte mi svobodu nebo mě zabte?'" Hrobové ticho ve třídě, jen Suzuki zvedne ruku: "Patrick Henry 1775 ve Philadelphii." "Výborně Suzuki, a kdo řekl: 'Stát je národ a národ nesmí zhynout?'" Suzuki se postaví: "Abraham Lincolm 1863 ve Washigtonu." Učitelka se podívá na žáky a říká: "Stydím se za vás, Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe než vy!" Zezadu se ozve tichý hlas: "Polib mi prdel, zasraný Japončíku!!!" Učitelka: "Kdo to řekl?!" Suzuki zvedne ruku ruku a bez vyzvání odpoví: "Generál McArthur 1942 na Guadalcanalu a Lee Lacocca 1982 na valné hromadě firmy Chrysler." Celá třída je úplně zticha, jen zezadu se ozve: "Je mi z toho na blití." Učitelka křičí: "Kdo to byl?!" Suzuki okamžitě odpovídá: "George Bush starší japonskému premiérovi Tanakovi v průběhu oběda, Tokio 1991." Jeden ze studentů se postaví a otráveně povídá: "Vyhul mi!" Učitelka hystericky: "A dost! Kdo to byl teď?!" Suzuki bez mrknutí oka: "Bill Clinton Monice Lewinské, 1997 ve Washigtonu, Oválná pracovna Bílého domu." Další ze studentů se postaví a zařve: "Suzuki je hromada sraček!" A Suzuki opět klidně: "Valentino Rossi při Velké ceně motocyklů v Brazílii 2002." Třída zcela propadne hysterii, učitelka upadá do bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel: "Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!!!" Suzuki: "Vladimír Špidla ministru financí při předložení státního rozpočtu, Praha 2003..

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
27. 8. 2015 / 18:46:59 (před 9 roky)
off

tak ten je povedený :D¨

Během návstěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen, nebo ne? Ředitel vysvětluje: "No my napustíme vanu vodou, dáme kandidátovi lžičku, hrnek a kýbl a poprosíme ho, aby vanu vyprázdnil." Návstěvník povídá: "Aha, rozumím, normální člověk si vezme kýbl, aby to šlo rychleji, že?" Ředitel: "Ne, normální člověk vytáhne špunt! Chcete pokoj s balkónem, nebo bez?"

Ride or Die