Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
SuprPrud napsal(a):
Aha, to mě mohlo napadnou, že všichni čtete jen idnes a novinky...
Možná by se to chtělo podívat na stránky FBI, který jsou z nich (alespoň občas) odkazovaný... Pak by se člověk dočetl, že jim zabavili i fyzický servery... A právě proto na žádné IP adrese, které běželi servery megauploadu nic nejede...
69.5.88.247
95.211.94.234
209.222.128.239
174.140.156.81
Nebylo to u idnesu ani z novinek. Bylo to z oficiálních IT zpravodajů a fór, aspoň u mě. Oficiální vyjádření vedení MegaUploadu bylo, že většina dat pořád fyzicky existuje.
K těm stránkám FBI - neshodili je náhodou Anonymous?
a ještě se hodně čte FB (facebook) kde je spousta dalších zaručených informací. :)
Seraphine313 napsal(a):
Nebylo to u idnesu ani z novinek. Bylo to z oficiálních IT zpravodajů a fór, aspoň u mě. Oficiální vyjádření vedení MegaUploadu bylo, že většina dat pořád fyzicky existuje.
K těm stránkám FBI - neshodili je náhodou Anonymous?
Ano existuje na zabavených serverech. Ono se to nevypaří, že...
Add shození stránek: Myslíš ten 5 minutový úspěch? To je problém útoků pomocí LOICu... Stačí restartovat server a jede se dál...
Seraphine313 napsal(a):
Bylo to z oficiálních IT zpravodajů
To bych chtěl vidět IT zpravodaje, co napíše takovou kravinu. Každýmu, komu je jasný jak funguje DNS je jasný, že to je nesmysl...
BuBBleS napsal(a):
a ještě se hodně čte FB (facebook) kde je spousta dalších zaručených informací. :)
JJ taky jsem tam četl, že ségřina farma má novou krávu a jestli jí nechci taky jednu poslat. :)
mě dožralo, jak bylo ráno ve zprávách, že hledají a zatýkají vlastníky megaupload. to je podle mě už vyloženě nelegální. když půjdu a napíšu na stránky třeba ministerstva školství rasistický vzkaz, zavřou dobeše? pak že američani jsou největší světová demokracie. to jo. kolik takových stránek je? já vím o desítkách a to používám hlavně megaupload, takže to moc nesleduju. měli by si uvědomit, že je prostě nerealistické zastavit to.
ševča napsal(a):
mě dožralo, jak bylo ráno ve zprávách, že hledají a zatýkají vlastníky megaupload. to je podle mě už vyloženě nelegální. když půjdu a napíšu na stránky třeba ministerstva školství rasistický vzkaz, zavřou dobeše? pak že američani jsou největší světová demokracie. to jo. kolik takových stránek je? já vím o desítkách a to používám hlavně megaupload, takže to moc nesleduju. měli by si uvědomit, že je prostě nerealistické zastavit to.
Ono nešlo o obsah, ale o to, že na tom vydělávali... a jejich zisky už Hollywood celkem štvaly.
Těch stránek je hodně, pravda, dost se spekuluje o tom, že toto měl být obětní beránek, že to byla odveta za protesty proti SOPA/PIPA. Zase ale na druhou stranu, například rapidshare je německý, takže na něj Američané nemůžou. I když... u nich jeden neví.
ševča napsal(a):
Proto nejsou obžalování z porušování autorských práv (teda na hlavně - mám dojem, že jen ve dvou případech). Hlavní část žaloby je praní špinavých peněz, vydírání a nějaký to spolčování za účelem porušování autorských práv. Každopádně hlavně mě překvapuje, jak mohou zatknout německého občana na Novozélandském území za problémy jeho Hong-Kongské firmy, která údajně porušuje americké zákony...
Seraphine313 napsal(a):
Ono nešlo o obsah, ale o to, že na tom vydělávali... a jejich zisky už Hollywood celkem štvaly.
Těch stránek je hodně, pravda, dost se spekuluje o tom, že toto měl být obětní beránek, že to byla odveta za protesty proti SOPA/PIPA. Zase ale na druhou stranu, například rapidshare je německý, takže na něj Američané nemůžou. I když... u nich jeden neví.
Megaupload je Hong Kongský a evidentně na něj můžou...
Fruiko napsal(a):
Megaupload je Hong Kongský a evidentně na něj můžou...
v tom případě jdu "zachraňovat" materiál uložta...
Hlavní problém je v tom, že všechny studia dotují politikům v USA jejich kampaně. Třeba Obamu. Když předevčírem vyjádřil nesouhlas se SOPA, tak mu hned utáhli kohoutek a řekli, že další peníze na kampaň nebudou... Jakpak se asi bude příště rozhodovat. To samý federální soudci, kongresmani etc. Studia vědí do čeho investovat...
Fruiko napsal(a):
Hlavní problém je v tom, že všechny studia dotují politikům v USA jejich kampaně. Třeba Obamu. Když předevčírem vyjádřil nesouhlas se SOPA, tak mu hned utáhli kohoutek a řekli, že další peníze na kampaň nebudou... Jakpak se asi bude příště rozhodovat. To samý federální soudci, kongresmani etc. Studia vědí do čeho investovat...
ona spíš studia zamrzla někde před dvaceti lety a nevědí jak z toho ven, aby nemusela uznat vlastní chybu..