Diskuzní fórum

Stahování seriálů v ohrožení - válka o svobodu internetu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
20. 1. 2012 / 16:57:03 (před 12 roky)
off
SuprPrud napsal(a):

Aha, to mě mohlo napadnou, že všichni čtete jen idnes a novinky...

Možná by se to chtělo podívat na stránky FBI, který jsou z nich (alespoň občas) odkazovaný... Pak by se člověk dočetl, že jim zabavili i fyzický servery... A právě proto na žádné IP adrese, které běželi servery megauploadu nic nejede...

69.5.88.247
95.211.94.234
209.222.128.239
174.140.156.81

Nebylo to u idnesu ani z novinek. Bylo to z oficiálních IT zpravodajů a fór, aspoň u mě. Oficiální vyjádření vedení MegaUploadu bylo, že většina dat pořád fyzicky existuje.

K těm stránkám FBI - neshodili je náhodou Anonymous?

And when my time is up, have I done enough?
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
20. 1. 2012 / 16:58:50 (před 12 roky)
off

a ještě se hodně čte FB (facebook) kde je spousta dalších zaručených informací. :)

SuprPrud
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
20. 1. 2012 / 17:00:39 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Nebylo to u idnesu ani z novinek. Bylo to z oficiálních IT zpravodajů a fór, aspoň u mě. Oficiální vyjádření vedení MegaUploadu bylo, že většina dat pořád fyzicky existuje.

K těm stránkám FBI - neshodili je náhodou Anonymous?

Ano existuje na zabavených serverech. Ono se to nevypaří, že...

Add shození stránek: Myslíš ten 5 minutový úspěch? To je problém útoků pomocí LOICu... Stačí restartovat server a jede se dál...

Seraphine313 napsal(a):

Bylo to z oficiálních IT zpravodajů

To bych chtěl vidět IT zpravodaje, co napíše takovou kravinu. Každýmu, komu je jasný jak funguje DNS je jasný, že to je nesmysl...

BuBBleS napsal(a):

a ještě se hodně čte FB (facebook) kde je spousta dalších zaručených informací. :)

JJ taky jsem tam četl, že ségřina farma má novou krávu a jestli jí nechci taky jednu poslat. :)

Editováno: 3x | Naposledy: 20. 1. 2012 / 17:05:36
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
20. 1. 2012 / 17:45:34 (před 12 roky)
off

mě dožralo, jak bylo ráno ve zprávách, že hledají a zatýkají vlastníky megaupload. to je podle mě už vyloženě nelegální. když půjdu a napíšu na stránky třeba ministerstva školství rasistický vzkaz, zavřou dobeše? pak že američani jsou největší světová demokracie. to jo. kolik takových stránek je? já vím o desítkách a to používám hlavně megaupload, takže to moc nesleduju. měli by si uvědomit, že je prostě nerealistické zastavit to.

Seraphine313
20. 1. 2012 / 18:02:56 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

mě dožralo, jak bylo ráno ve zprávách, že hledají a zatýkají vlastníky megaupload. to je podle mě už vyloženě nelegální. když půjdu a napíšu na stránky třeba ministerstva školství rasistický vzkaz, zavřou dobeše? pak že američani jsou největší světová demokracie. to jo. kolik takových stránek je? já vím o desítkách a to používám hlavně megaupload, takže to moc nesleduju. měli by si uvědomit, že je prostě nerealistické zastavit to.

Ono nešlo o obsah, ale o to, že na tom vydělávali... a jejich zisky už Hollywood celkem štvaly.

Těch stránek je hodně, pravda, dost se spekuluje o tom, že toto měl být obětní beránek, že to byla odveta za protesty proti SOPA/PIPA. Zase ale na druhou stranu, například rapidshare je německý, takže na něj Američané nemůžou. I když... u nich jeden neví.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
20. 1. 2012 / 18:03:13 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

Proto nejsou obžalování z porušování autorských práv (teda na hlavně - mám dojem, že jen ve dvou případech). Hlavní část žaloby je praní špinavých peněz, vydírání a nějaký to spolčování za účelem porušování autorských práv. Každopádně hlavně mě překvapuje, jak mohou zatknout německého občana na Novozélandském území za problémy jeho Hong-Kongské firmy, která údajně porušuje americké zákony...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Fruiko
20. 1. 2012 / 18:03:56 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Ono nešlo o obsah, ale o to, že na tom vydělávali... a jejich zisky už Hollywood celkem štvaly.

Těch stránek je hodně, pravda, dost se spekuluje o tom, že toto měl být obětní beránek, že to byla odveta za protesty proti SOPA/PIPA. Zase ale na druhou stranu, například rapidshare je německý, takže na něj Američané nemůžou. I když... u nich jeden neví.

Megaupload je Hong Kongský a evidentně na něj můžou...

Seraphine313
20. 1. 2012 / 18:05:35 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Megaupload je Hong Kongský a evidentně na něj můžou...

v tom případě jdu "zachraňovat" materiál uložta...

Fruiko
20. 1. 2012 / 18:09:57 (před 12 roky)
off

Hlavní problém je v tom, že všechny studia dotují politikům v USA jejich kampaně. Třeba Obamu. Když předevčírem vyjádřil nesouhlas se SOPA, tak mu hned utáhli kohoutek a řekli, že další peníze na kampaň nebudou... Jakpak se asi bude příště rozhodovat. To samý federální soudci, kongresmani etc. Studia vědí do čeho investovat...

Seraphine313
20. 1. 2012 / 18:13:55 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Hlavní problém je v tom, že všechny studia dotují politikům v USA jejich kampaně. Třeba Obamu. Když předevčírem vyjádřil nesouhlas se SOPA, tak mu hned utáhli kohoutek a řekli, že další peníze na kampaň nebudou... Jakpak se asi bude příště rozhodovat. To samý federální soudci, kongresmani etc. Studia vědí do čeho investovat...

ona spíš studia zamrzla někde před dvaceti lety a nevědí jak z toho ven, aby nemusela uznat vlastní chybu..