Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Michalenka napsal(a):
Týká se to taky uložta?
Co jsem slyšel, tak ne. Vlastníci uložta jsou prý zatím klidní, prý fungují na jiném principu než megaupload a sdílecí servery. Navíc, česká právní úprava jim to umožňuje.
A podle počtu souborů na uložtu (i když asi počítají i ty smazané) nic neubývá.
alyssa18 napsal(a):
Tak když si něco stáhneš pro vlastní potřebu, tak to snad ještě není na zavření, ne? A i kdyby, myslíš, že by se do toho někomu chtělo pouštět? :-D
Tak podle našich zákonů, když si koupíš dvd a pustíte si ho s přítelem dohromady (a on nemá stejné dvd doma), se dopouštíš protiprávního jednání... šílené, co?
Co jsem slyšel, tak ne. Vlastníci uložta jsou prý zatím klidní, prý fungují na jiném principu než megaupload a sdílecí servery. Navíc, česká právní úprava jim to umožňuje.
A podle počtu souborů na uložtu (i když asi počítají i ty smazané) nic neubývá.
Tak to je dobře :))
Tak když si něco stáhneš pro vlastní potřebu, tak to snad ještě není na zavření, ne? A i kdyby, myslíš, že by se do toho někomu chtělo pouštět? :-D
I když stalo se kamarádovy, že stahoval filmy a stáhl jich tolik, že na něj přišla policie. Takže myslím že flojdové nějak kontrolujou kdo co stáhl a kolik...
Seraphine313 napsal(a):
Tak podle našich zákonů, když si koupíš dvd a pustíte si ho s přítelem dohromady (a on nemá stejné dvd doma), se dopouštíš protiprávního jednání... šílené, co?
Tak to jsem porušila zákon.... (nebudu to počítat) :DD
Michalenka napsal(a):
Tak to jsem porušila zákon.... (nebudu to počítat) :DD
mám dojem, že kdyby se u mě doma udělala razie... hmmm ... :D
Seraphine313 napsal(a):
Co na to říct, no... tady v tom státě jsou ty zákony jakési ... ehm, je na to vůbec slovo? :-/
alyssa18 napsal(a):
Co na to říct, no... tady v tom státě jsou ty zákony jakési ... ehm, je na to vůbec slovo? :-/
protože se zrovna učím na zítřejší zkoušku z práva, mám těch slov víc než dost ;)
To seraphine313:
Asi tak :DD... Já ještě k tomu seriály, který si stahuju dávám na dývka :DD
Je čas se toho zbavit :DD
Michalenka napsal(a):
To seraphine313:
Asi tak :DD... Já ještě k tomu seriály, který si stahuju dávám na dývka :DD
Je čas se toho zbavit :DD
no jestli zavřou všechny servery, aspoň budeš mít materiál na výměnný obchod, jako dřív :D
a jako já, všecko co stáhnu jde na dvd... taky toho mám už pár polic.
alyssa18 napsal(a):
když si nějaký seriál stáhneš, nedopouštíš se naprosto ničeho, tak tolik nestresujte...