Diskuzní fórum

Watchlist nabízí špatnou následující epizodu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
12. 11. 2024 / 08:31:55 (před 3 dny)
off

Ahoj, Watchlist mi nabízí další epizodu k odškrtnutí House M.D. S07E04, ale já mám přitom poslední odškrtnutou teprve S06E10. Nedávno jsem resetoval hodnocení celého seriálu a sleduji znovu a postupně odškrtávám. Do teď to fungovalo správně.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 11. 2024 / 09:26:02 (před 3 dny)
off
Miro_CZ napsal(a):

Ahoj, Watchlist mi nabízí další epizodu k odškrtnutí House M.D. S07E04, ale já mám přitom poslední odškrtnutou teprve S06E10. Nedávno jsem resetoval hodnocení celého seriálu a sleduji znovu a postupně odškrtávám. Do teď to fungovalo správně.

Pořád ještě? Po přesunu na novou databázi se totiž trošku rozbilo indexování, ale už jsem provedl několik zásahů a snad by to mělo být ok. Tak dej vědět, jestli se to opravilo, nebo tam je ještě nějaká další chyba.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kubasix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 11. 2024 / 13:23:23 (před 3 dny)
off
Fruiko napsal(a):

Pořád ještě? Po přesunu na novou databázi se totiž trošku rozbilo indexování, ale už jsem provedl několik zásahů a snad by to mělo být ok. Tak dej vědět, jestli se to opravilo, nebo tam je ještě nějaká další chyba.

Už je to vše ok, ale taky jsem se okolo půlnoci leknul, že mám u půlky seriálů jiný epizody, než by měly být.

habatom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 11. 2024 / 15:33:36 (před 3 dny)
off

Zdravím, moc nevím do jaké diskuze napsat tam se předem omlouvám že to sem nepatří...
U seriálu Dobrý doktor (Good doctor) je uvedeno že 1. Epizoda 7. Série má CZ premiéru zítra. Hledal jsem jak blázen ale nikde jsem nedohledal kde. Poradí prosím někdo? Předem díky!

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 11. 2024 / 15:52:58 (před 3 dny)
off
habatom napsal(a):

Zdravím, moc nevím do jaké diskuze napsat tam se předem omlouvám že to sem nepatří...
U seriálu Dobrý doktor (Good doctor) je uvedeno že 1. Epizoda 7. Série má CZ premiéru zítra. Hledal jsem jak blázen ale nikde jsem nedohledal kde. Poradí prosím někdo? Předem díky!

Na AXN DIGI TV (bacha je jich víc a najít to správný je porod). A je to dneska, někomu asi ujela o den ruka. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 2x | Naposledy: 12. 11. 2024 / 15:58:41
Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
12. 11. 2024 / 17:32:52 (před 3 dny)
off
Fruiko napsal(a):

Už je to OK, díky za rychlou opravu :)