Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2024

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
23. 12. 2024 / 08:45:40 (před 4 dny)
off

Letošní ročník jen s jednou nápovědou,jsem pyšná sama na sebe,ale bez fora by to někdy prostě nešlo.Dnešní paráda miluji Vojtu Kotka
Krásné svátky a něco hezkého pod stromeček :) :) :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
janka89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 12. 2024 / 08:46:59 (před 4 dny)
off

Ďakujem za tohtoročný kalendár. Tento rok bol super. Ďakujem aj všetkým, ktorí mi poradili, keď som bola v úzkych. Niektoré filmy ma potrápili. Ale, ak to zhodnotím ako celok, tento rok mi to išlo najlepšie, veľa ráz som si sama poradila, to minulé roky som každý deň skoro žiadala o pomoc. Takže ja som maximálne spokojná :D Dnešné hádanky inak ľahké, ani toho čísla som sa nezľakla a hneď mi napadlo, že musím ísť touto cestou.

Tvorcom a všetkým navôkol želám krásne Vianoce, hlavne si ich všetci užime v kľude a v pokoji s rodinami :)

Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
23. 12. 2024 / 08:59:44 (před 4 dny)
off

Tento rok to bolo za mňa celkom OK. Väčšinu som po chvíli premýšľania dal na prvý krát. Avšak, tak ako vždy, na niektoré neviem prísť. Stále by som potreboval nápovedu k seriálom z 9.12. a 17.12. a k filmom z 5.12. a 22.12.

vikrle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 12. 2024 / 09:25:20 (před 4 dny)
off

Zdravím všechny. Mám radost, letos poprvé jsem zvládla všechny hádanky bez nápovědy diváků 😁 a to hádám už všechny ročníky 🤭
Děkuji všem tvůrcům za předvánočkové rozptýlení, jako každý rok. 👌👍
Krásné a klidné svátky všem 🎄

Mastering others is strength. Mastering yourself is true power.
Romca1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 12. 2024 / 09:46:13 (před 4 dny)
off

Dnes obe rýchlo. Seriál skvelo vymyslený :D

Kati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 12. 2024 / 09:51:07 (před 4 dny)
off

Dnes skvěle vymyšlené, musela jsem zapřemýšlet:-)

Kati
Macuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 12. 2024 / 10:13:59 (před 4 dny)
off

Tak dnešna posledná bola konečne na trošku premyšlania 🙂 super hádanky tohto roku, ďakujeme 👏🏻🙂 prišli mi dosť ľahšie ako pominulé roky, alebo po mojich 10 rokoch luštenia hadaniek už viem ako na to? 🤔 vidíme sa za rok 🤗
(Kto chce nejaké nakopnutí píšte) Krásne Vianoce prajem 🙂

Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 12. 2024 / 10:33:01 (před 4 dny)
off

Dnes seriál super, film ľahký, len som slepá 🙈

The wheel weaves as the wheel wills.
Mistin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 12. 2024 / 10:52:07 (před 4 dny)
off

Já vám nevím, ale rozhodně bych sem nepsala, že tento rok byly hádanky jednoduché, protože jinak nás příští rok čeká peklo. :D

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
23. 12. 2024 / 10:53:10 (před 4 dny)
off

Tiež sa pridávam k poďakovaniu za túto pravidelnú adventnú zábavku, ten december tak veľmi rýchlo ujde. Ani tento rok sa mi nepodarilo prísť samej na všetko, ale vždy ma teší, že v každej jednej hádanke tam po uhádnutí presne vidím, ako sa to malo poskladať a všetky dávajú zmysel.
Cítim menšie sklamanie, že sa tento rok nenachádzali v hádankach stovky 😄 snáď zase nabudúce.