Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Letošní ročník jen s jednou nápovědou,jsem pyšná sama na sebe,ale bez fora by to někdy prostě nešlo.Dnešní paráda miluji Vojtu Kotka
Krásné svátky a něco hezkého pod stromeček :) :) :)
Ďakujem za tohtoročný kalendár. Tento rok bol super. Ďakujem aj všetkým, ktorí mi poradili, keď som bola v úzkych. Niektoré filmy ma potrápili. Ale, ak to zhodnotím ako celok, tento rok mi to išlo najlepšie, veľa ráz som si sama poradila, to minulé roky som každý deň skoro žiadala o pomoc. Takže ja som maximálne spokojná :D Dnešné hádanky inak ľahké, ani toho čísla som sa nezľakla a hneď mi napadlo, že musím ísť touto cestou.
Tvorcom a všetkým navôkol želám krásne Vianoce, hlavne si ich všetci užime v kľude a v pokoji s rodinami :)
Tento rok to bolo za mňa celkom OK. Väčšinu som po chvíli premýšľania dal na prvý krát. Avšak, tak ako vždy, na niektoré neviem prísť. Stále by som potreboval nápovedu k seriálom z 9.12. a 17.12. a k filmom z 5.12. a 22.12.
Zdravím všechny. Mám radost, letos poprvé jsem zvládla všechny hádanky bez nápovědy diváků 😁 a to hádám už všechny ročníky 🤭
Děkuji všem tvůrcům za předvánočkové rozptýlení, jako každý rok. 👌👍
Krásné a klidné svátky všem 🎄
Dnes obe rýchlo. Seriál skvelo vymyslený :D
Dnes skvěle vymyšlené, musela jsem zapřemýšlet:-)
Tak dnešna posledná bola konečne na trošku premyšlania 🙂 super hádanky tohto roku, ďakujeme 👏🏻🙂 prišli mi dosť ľahšie ako pominulé roky, alebo po mojich 10 rokoch luštenia hadaniek už viem ako na to? 🤔 vidíme sa za rok 🤗
(Kto chce nejaké nakopnutí píšte) Krásne Vianoce prajem 🙂
Dnes seriál super, film ľahký, len som slepá 🙈
Já vám nevím, ale rozhodně bych sem nepsala, že tento rok byly hádanky jednoduché, protože jinak nás příští rok čeká peklo. :D
Tiež sa pridávam k poďakovaniu za túto pravidelnú adventnú zábavku, ten december tak veľmi rýchlo ujde. Ani tento rok sa mi nepodarilo prísť samej na všetko, ale vždy ma teší, že v každej jednej hádanke tam po uhádnutí presne vidím, ako sa to malo poskladať a všetky dávajú zmysel.
Cítim menšie sklamanie, že sa tento rok nenachádzali v hádankach stovky 😄 snáď zase nabudúce.