Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ďakujem krásne za kalendár, tento rok mi prišiel náročnejší neviem prečo :D :D viac som lustrovala fórum ako zvyčajne :) ale super som si precvičila mozog :D
Prajem krásne sviatky :)
Nyx napsal(a):
Čísla sa dajú vyjadriť aj ináč ako arabskými číslicami.
Aha děkuji moc, já jsem debil 🤣🤣🤣 Já jsem pořád myslela, že je to G a O a hlavně, že se divím, proč tam je G, O a 1 🤣
Ahoj, prosím měl by někdo nápovědu k filmu?
Ahoj,
mohla bych poprosit o pomoc se seriály 19, 20, 22 a 23? Evidentně na to jdu úplně špatně a už mě nic nenapadá. :D
Edit: no, tak se mi na to kouknul kolega v práci a bylo hotovo.. :D U některých se chytám za hlavu, že mi to nedošlo.
Náhodou niekto napovedu k 9? prosím :/
Edit: trvalo to, ale konečne je to tam
Ahoj, poradil by mi tu někdo? 10, 17. Koukám na ně už několik dní a furt nic
Edit: dekuju konečně mám všechno:)
Dnes to chvíľu trvalo a to aj napriek tomu, že to úplne milujem a prepadla som tomu :D Pekná hádanka. Ďakujem opäť za super kalendár, nejako to veľmi rýchlo ubehlo :)
Ahoj, prosím o nápovědu k hádankám 8, 9, 15, 17 a 22. Díky moc. Přeji hezké svátky.
EDIT: Hotovo, díky.
Tak tento rok som to zvládla bez nápovedy aj keď fórum mi niekedy naozaj pomohlo, ďakujem za hádanky bolo to super ako každý rok, škoda že to tak rýchlo ubehlo :)
Poradil by mi někdo prosím s Osmým seriálem a druhým filmem?
EDIT. Seriál už mám, díky EDIT2 Tak film už taky, díky.