Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu :) Díky
Tak letos jsem seriálové dala všechny. Ale filmové mě trochu trápí.
Mohl by mě prosím někdo nakopnout k filmům z 5., 12., 21., 22. Děkuji
EDIT: hotovo :) děkuji všem za nápovědy
Ahoj, můžu poprosit nějakou dobrou duši o naťuknutí u 17. , 22. a 23.? Jsme tam se ženou v koncích. :( Předem díky moc. :)
E: Dnešní máme, osvítilo nás. VLasy si tedy rveme už "jen" kvůli 17. a 22. :/
Prosím prosím, najde se nějaká hodná duše, která by poradila se dvěma posledníma hádankama? Děkuju moc
EDIT: už mám, díky moc za nápovědu, stála jsem si na vedení
Můžu poprosit o nápovědu k seriálům 2, 10 a 14? Tam to opakovaně těžce nespíná :D
Děkuji
Mohl bych poprosit o nápovědu k 18. filmu, je to jediné, co mi chybí. Moc děkuji
EDIT: Už to mám, děkuji za nápovědy, pořád jsem se kolem toho motal.
Vše hotovo, 28 pokusů na seriálech, jsem spokojen, obrovské díky tvůrcům 👍👍👍
Moc děkuji tvůrcům, bylo to super :) asi jsem si vyplácala 8 pokusů na jedné hádance, ale celkový počet 34 není vůbec špatný.
Dnešné okienko mi zostáva neotvorené. Každopádne verím tomu, že sa to v priebehu času opravil. 45 pokusov… niekde som to musela preplácať, no tento rok seriály zvládnuté svojpomocne bez žiadosti o pomoc.
Želám pekné sviatky a ďakujem za pekné hádanky. :)
Sonya napsal(a):
Dnešné okienko mi zostáva neotvorené. Každopádne verím tomu, že sa to v priebehu času opravil. 45 pokusov… niekde som to musela preplácať, no tento rok seriály zvládnuté svojpomocne bez žiadosti o pomoc.
Želám pekné sviatky a ďakujem za pekné hádanky. :)
Mam stejný problém. Okénko mi zůstává neotevreno. Snad je to jen mini chybička,která bude brzy opravena.