Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Děkuji za letošní kalendář. Krásných 32 pokusů. Vinu dávám žluté kostce, tam jsem jich vyplýtvala asi nejvíc. Pořád jsem tam rvala Yellowstone 😀 Poslední film už je taky uhádnutý, tak můžu v klidu užívat vánoční pohody. Všem krásné svátky.
Nádhera. Je krásné mít oba kalendáře zelené, letos opravdu vše bez nápovědy a bez větších potíží. :) Miluju tento adventní kalendář a celý rok se na něj těším jako malá. Díky, Fruiko a Biskine, jste úžasní. Krásné svátky všem, hlavně klidné a plné pohody.
Sonya napsal(a):
Dnešné okienko mi zostáva neotvorené. Každopádne verím tomu, že sa to v priebehu času opravil. 45 pokusov… niekde som to musela preplácať, no tento rok seriály zvládnuté svojpomocne bez žiadosti o pomoc.
Želám pekné sviatky a ďakujem za pekné hádanky. :)
Též to tak na mobilu mám. Uvidíme až se ráno přihlásím na PC.
Nicméně moc děkuji za letošní kalendář, velmi jsem si ho užila! :)
Letos poprvé za ty roky bez nápovědy a na 23 pokusů. Asi už jsem za ta leta vytrénovaná. :D
Děkuji za dnešní hádanky ať seriály nebo filmy. Přeju hezké svátky.
Pokud tu je ještě nějaký noční pták, potřebuju poradit s filmy 18. a 22. Rád bych to měl hotové než půjdu spát. Děkuji
24 okénko zůstává neotevřené, má to tak být, nebo to zase zlobí? Zkoušela jsem i na mobilu a to samé. Jinak děkuji za hádanky a krásné svátky přeji <3
Ahoj, pomůže mi nekdo s 9 velké L,14 žlutá kostka,18 IT a 20 BRA? Díky
Edit: děkuji smrk15 za nakopnutí, teď už mám vše
Moc děkuji za skvělou předvánoční zábavu, máte to vždy bezva vymyšlené a už se dopředu těším na příští rok 🙂
Letos jsem to poprvé za ty roky měla bez nápovědy (tedy kromě těch ve fóru) a zabralo mi to 27 pokusů, tak ještě pár let tréninku je třeba 😃
Přeji všem krásné Vánoce, užijte si volno a hezky si všichni odpočiňte 🌲☃️❄️