Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jako ostatní, také i já děkuji za letošní kalendář. Trochu jsem včera bádala mezi trofejemi a zjistla jsem, že ho tu otevírám už destátý rok. Letos 27 pokusů, což mi nepřipadá tak špatné, měla jsem i horší výsledky. :)
Díky Fruikovi i Biskinovi, a všem tady, že jsme tak skvělá parta a pomáháme si a sdílíme.
Mějte pohodové svátky!
Také mi poslední okénko zůstává neotevřené. Zkoušel jsem ho otevřít na PC i mobilu.
Děkuji tvůrcům za další ročník a uživateli atlas29 za jeho analýzy. Jednou mě opravdu dobře nakopl správným směrem :) Zase to hrozně rychle uteklo. Těším se na příští ročník a všem přeji hezké a klidné svátky.
Posledný film super 👌
Ďakujem za adventný kalendár, bol výborný ako vždy❤️ a pekné sviatky 🌲
Poslední, co mi zbývá, je 22. filmová. najde si někdo o Štědrém dnu čas?
edit: už je hotovo
Bohužel musím potvrdit, že filmová hádanka z 22. 12. je rozbitá. Všichni jste přišli na správné řešení, ale odpověď se neuznala. Až dnes, kdy jsem to zkusil naposled, se to povedlo.
Poradí ještě někdo filmovou 22.? :D
Edit: Hotovo.
Jinak všem krásné Vánoce ve zdraví a v pohodě. ♥
Sonya napsal(a):
Dnešné okienko mi zostáva neotvorené. Každopádne verím tomu, že sa to v priebehu času opravil. 45 pokusov… niekde som to musela preplácať, no tento rok seriály zvládnuté svojpomocne bez žiadosti o pomoc.
Želám pekné sviatky a ďakujem za pekné hádanky. :)
Také mi okénko zůstává zavřené, tak uvidíme, jestli se podaří spravit...
Všem tvůrcům velké díky za krásné hádanky, letos se mi povedlo vše vyřešit bez nápovědy (kromě fóra). Jako každý rok skvělý zážitek!
Všem přeji krásné vánoční svátky!
Serialove uz mam, len tie filmove som nejak zaspala. Poradi mi niekto pls s filmovymi od 17 do dnes?
Díky za letošní AK. Už několik let si říkám, že do toho nepůjdu a ušetřím si stres a frustraci, když nemůžu přijít na správné řešení. Ale neodolám, je to vysoce návykové. 😏 Letos mě víc potrápily filmy, hlavně když jsem nerozeznala slunce od hvězd nebo když jsem myslela, že blbě vidím a ono to bylo součástí rébusu. 😀 Naštěstí se zde našli dobří lidé, kteří mi pomohli prohlédnout. Přeji všem krásné Vánoce a co nejlepší celý příští rok.