Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Krásné Vánoce! 🎄
Moc děkuji za letošní adventní kalendář! Na většinu jsem přišla sama, na pár bych bez fóra nepřišla, takže děkuji všem přispěvatelům.
A samozřejmě největší díky patří Fruikovi a Biskinovi.
Je to můj nejvíc nejoblíbenější adventní kalendář! Už se těším na příští, bude můj 10. 🎉
Krásná filmová hádanka, děkuji moc za celý adventní filmový i seriálový kalendář. Krásné vánoce všem
Děkuji za každoroční zpříjemnění vánočních svátků, užijte si Vánoce a budu se těšit (snad) zase za rok. :)
Poprosim napovedu k filmovym 18, 19 fakt to tam nevidim
Môžem sa opýtať, prečo nemám v trofeji ku kalendáru ani jednu bodku? Otvárala som si okienka vždy v deň hádanky a taktiež som ich v rovnaký deň uhádla. Doteraz som mala vždy všetky bodky a zrazu nemám ani jednu.
Autorům děkuji za báječný adventní kalendář.
Nyx napsal(a):
Môžem sa opýtať, prečo nemám v trofeji ku kalendáru ani jednu bodku? Otvárala som si okienka vždy v deň hádanky a taktiež som ich v rovnaký deň uhádla. Doteraz som mala vždy všetky bodky a zrazu nemám ani jednu.
Protože tu zatím nemá nikdo, je jen čistá trofej. Trošku trpělivosti, Fruiko to určitě opraví, až bude mít čas.
hudy536 napsal(a):
Protože tu zatím nemá nikdo, je jen čistá trofej. Trošku trpělivosti, Fruiko to určitě opraví, až bude mít čas.
Len som sa normálne opýtala, nejde tu o žiadnu netrpezlivosť.