Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohla bych poprosit o nakopnutí? :) Nějak to dneska nejsem schopna pochopit.
Díky. :)
Edit: už jsem na to přišla a připadám si hrozně, že mě tahle možnost nenapadla jako první :D
Prosím, nemohl by mi někdo dát nápovědu k dnešním hádankam?dekuji
Tak dnes jsem v koncích, zatím tři dny pohoda a už je to tady.. prosím o nakopnutí k dnešnímu seriálu.. díky moc
EDIT: už mám díky!!!
Dnešní seriál netuším.
Zkouším kombinace se slovy: přívěšek, žena, dívka, women, necklase, pendant. Asi kombinuji špatná slova, potřebuji poradit.
dnes obe ľahké, uvidíme čo príde neskôr :)
Tiež poprosím o nápovedu k dnešnému seriálu, už som skúšal popísať čo vidím x spôsobmi a stále nič :D
dnes celkom jednoduché :D ešte som o tom seriály nepočula
janka89 napsal(a):
Zatiaľ od rána teda nikto, tak poprosím ešte raz o nakopnutie s dnešným filmom. ja som skúsila už toľko možností, že si isto budem trieskať hlavu, keď na to prídem, ale zatiaľ potrebujem pomôcť. ďakujem
Ďakujem jednej dobrej dusi, ktorá mi pomohla cez správu s dnešným filmom. Omylom som žiaľ vymazala správu a nemôžem sa konkretne jej poďakovať... inak, pomohol mi synonymický slovník, lebo iné tvary slova som skúšala použiť. A druha vec, anglicky názov mi v hľadaní veľmi často google ponúkol, ale keďže to nepoznám, tak mi nenapadlo sa mu venovať.