Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jak jsem hádanku viděla, tak mě hned bleskl hlavou ten název, ale říkala jsem si, že to asi nebude. Tak jsem poskládala ze všech směrů a fakt to byl on :D
Tak se mi tam hodilo i něco jiného, ale to tam nešlo 🤷, ale nakonec mám 😁. Jde vidět, že to zapalování na druhé noční je horší 🫢🤣
Můžete mi, prosím, poradit se 4. okénkem? Děkuji
Kdybych hned od začátku přemýšlela ve správném jazyce tak si ušetřím pár nervů, ale mám to. Na film se musím vyspat ten mě tradičně trápí o mnoho víc .
Tal mám už i film.
Opäť rýchlovka a na počudovanie, tentokrát to bolo rýchle aj s filmom (stačilo si všimnúť umiestnenie a pomenovať čo to tam je zoradené vedľa seba). Asi začínam byť už vytrénovaná, ale hups, nie že to zakríknem.
Serial jednoduchy jako facka, film me trosku zarazil ale behem triceti vterin uz vse ok. :D
U filmu jsem se trochu zarazila, ale bylo to jednodušší, než se na první pohled zdálo :D Seriál byl hned.
Pro dnešek hotovo, film mě chvilku potrápil, ale je to tam.
Dnes obidve jednoduché, za pár sekúnd :)
Obe dnes na prvý pohľad :)