Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Teda hned na úvod pro mě seriálový záhul, nemohla jsem pochopit, co to na těch ženských je, navíc seriál vůbec neznám. Jak stárnu, jsem asi čím dál natvrdlejší. 😥
Tak seriál mám, ale nenačítají se mi stránky kfilmu.net.
Je chyba jen u mě?
Jinak už mám na každý rok upozornění v kalendáři, abych náhodou nezapomněla luštit 🤭
EDIT: tak jsem po celém dni zjistila, že se stránky nenačítají na žádném mobilu ani PC doma. Na datech už to funguje. Proč mi můj internet blokuje stránky a jak to spravit? Ví někdo? 🙆🏻♀️
Každopádně film vyluštěn hned.
Tak pro mě na začátek docela záhul, seriál vůbec neznám.
Tak filmovou jsem měla hned a u seriálové jsem musela jen přijít na to správné slovo. Lehký rozjezd.
Fruiko napsal(a):
Jelikož tu zítra nebudu, tak vlákno trochu dopředu. A pak musíme všichni doufat, že se to zítra spustí. :-)
Oficiální "radící" vlákno k adventu 2024.
Ne, že budete zlobit a moc očividně si radit, ale jako každý rok to je easy peasy.
Spustilo, ale poprosila bych ještě 🎄 do menu :D Díky!
Děkuji moc za adventní kalendář, těšila jsem se moc a obě na první dobrou, super.
No vida, neuvědomila jsem si, že už je dneska prvního. Díky za hádanky.
Na úvod jednoduché. Přesně jsem věděla, o jaký seriál jde, jen bylo potřeba si vybavit název. U filmu naštěstí tentokrát nebylo nutné ho znát, bylo to křišťálově jasné. (Filmy nikdy nevyluštím všechny, nesleduju je, zato seriály jsem zatím dala všechny - alespoň za těch cca 8 let, co je luštím - poslední roky i na 23 pokusů. Tak doufám, že letos tomu bude nejinak.)
Opravdu moc díky za zpestření adventu.
A zas je to tu máme tu Adventné Hádanky Ďakujem za ne :-))
Ale dnes mi to trvalo a hneď 4 pokusy tento rok to asi bude veľmi náročný nejak mi to nemyslí.
ja na to pol dňa pozerám a stačilo ustúpiť o pol metra a konečne to došlo :D
Juchú, adventní kalendář! Díky moc, bez toho by Vánoce nebyly Vánoce 😀