Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Moc prosím nějakou dobrou duši o nakopnutí k dnešnímu seriálu, už fakt nevím co v tom hledat.
Moc děkuji 🥰
Edit: Chtělo to jen asi tak pět set pokusů a čtyři skvělé nápovědy a mám to hurá 🫣
Tak taktiež poprosím o nakopnutie, už som vytrieskal tri pokusy, ktoré na to vcelku sedeli, ale stále nič... Ďakujem 🙃
EDIT: Mám, ďakujem
Pořád nevím nic, sama na to nepřijdu. Letos poprvé, protože to bylo zatím lehké. 😢
Edit: Konečně, moc vám děkuju za nápovědu. 🍀🍀
Tak poprosím o nakopnutí k dnešnímu seriálu, díky :) Sedím na tím už 4 hodiny a nic dalšího mě nenapadá :((((
Už som to skoro domotal ale ako aj iný v diskutujúci prešiel som si predchádzajúce roky a trochu vyhladavania jeden marný pokus a je to elkaov
To L má nejaký rozmer to ako prvé a potom elkaov
Zdravím, prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu. Už si nevím rady. Děkuji
EDIT: už mám :)
Mam pocit, že už jsem vyzkoušela všechno a stále se to jen červena.. prosím, prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu, děkuji. :)
Tak nakonec už to taky mám. Ale nebýt mé nemilovanější, nejdražší a nejlepší kamarádky, která je pro mě jako sestra, tak to nejspíš nedám. Takže ji moc děkuju za pomoc, protože už mohu být v klidu. Ale moc povedené a teď, když to vím, je to i lehké. :D
Tina333 napsal(a):
EDIT: tak som na to nakoniec prišla. ale teda teším sa na vysvetlenia, lebo to druhé písmeno mi tam nedáva zmysel :)
Asi mi taky něco uniká, protože ta druhá část mi prostě nesedí.