Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Metodou pokus omyl, jsem na to konečně přišla.
angel216 napsal(a):
Mohl by mi někdo prosím poradit? Zkoušla jsem L, eLko, eLka, gossip, talking a nic. Sedím u toho od půlnoci :D
Dám to do spoileru, nevím jestli už to není velká nápověda, tak když tak rozklikávat na vlastní nebezpečí.
Mě zachránilo až zkusit zaměnit rod a zkusit to jako by L nebylo TO písmeno L ale TEN (asi pán) L. Pražáci to mají dneska asi jednodušší :D
Prosím o pomoc s dnešním seriálem, už netuším, kam eLka zařadit, tolik špatných odpovědí :D. Díky :)
Poslední tři seriály, vůbec nic :/
Pomůže někdo, prosím?
EDIT: už mám děkuji :)
Také prosím o radu, kolegové v práci už ze mě šílí, od rána u toho sedím, předem děkuji
EDIT: tak konečně mám hurá
Dobrý, už jsem na to přišla. Byl to ale boj :D
BlueTerka napsal(a):
Pár dní zpátky jsem psala, že písmenka miluju. Teď je nenávidím 😂 Potřebuju opět pomoc. Díky
Čekala jsem nějakou zradu, po těch roztomilých hádankách ... chvilku mi to trvalo, než jsem pochopila na co mám koukat :) a taky použít svůj rodnej jazyk, pak ty dvě slovíčka naskočila hned
Zdravim, dnes mam serial vylusteny, ale at na to cumim jak chci, porad nemuzu prijit na to, jak jsem mela dojit k tomu podstatnemu jmenu????
Edit: mam dekuji. Jen neumim poradne cist :D
Tak ta filmová dneska taky hezká :D .. chtěla jsem si na to letos zajít do kina, ale nějak mi to nevyšlo ... škoda :)
Zdravím všechny,
též si jdu pro radu k dnešnímu seriálu. Sedím si na vedení a ať si poposednu jakkoliv, tak tam furt nevidím, co bych měla vidět. Předem děkuji za pomoc.
Edit: Už mám, moc děkuji za nakopnutí :)