Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No do prčic, čučím na to půl dne. Pak to nějakou náhodou vyluštim a když se na to dívám zpětně tak zjistím že jsem si pořádně nepřečetla koho to L pomlouvá zbytečný dva marný pokusy.
Pomůže někdo prosím, jako tuším, co to L dělá, ale nějak to nemůžu napasovat na nějaký seriál. Navíc jsem z Moravy :D
EDIT: tak to mám, děkuji za nápovědu, nevím, jestli bych na to přišla, protože já bych to tak nikdy neřekla :)
Dneska už jsem mimo :D Kdyby se tu našla nějaká dobrá duše a pomohla mi, byla bych vděčná.
Velmi pekne prosím o radu. Ale takú, aby som to pochopil ak je to niečo zapeklité v ČJ. Ďakujem
Poprosím nějakou dobrou duší o nápovědu.
Edit.: Tak jsem to s vyhledávačem zvládl, ale absolutně nevím, jak v tom mám ten seriál vidět. Jsem zvědav na řešení, až advent skončí.
Vyluštěno, ale dala zabrat. Díky fóru jsem neplýtvala zbytečné pokusy, ani tohle mi na to úplně nesedlo hlavně proto, že to malé "l" je na obrázku zbytečné :-D Jinak krásná hádanka jako všechny, už se těším na zítra :-)
Už si též nevím rady s dnešní seriálovou hádankou, též prosím o pomoc :)
EDIT: Jupí mám :) Děkuji za radu.