Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Děkuji už jsem se těšila, chvíle napětí a je to tam 🎄🎄🎄
Krásnou Adventní neděli všem ♥️
Díky za dodatečné přidání zkratky do horní části záhlaví. :) Cením!
Mám ráda tradice. Tradice adventního kalendáře na SZ je paráda. Díky. Dnes oblíbené "popiš co vidíš". Oblíbené rčení jen, když vidím 😂
Ahoj, prosim o nejaku napovedu - v podstate rovno o vyriesenie 😀 Dnes od rana badam a nic. Jak som sa na kalendar tesila, tak to neni nejaky super zaciatok 😀
Mnoho krát děkuji
Obe na rozbeh ľahučké :)
Nemohl by prosím někdo nakopnout? Vrátila jsem se z narozeninového víkendu a mozek je ještě asi v alkoholickém nálevu :D Děkuji :)
Edit: tak už není potřeba :D díky náhodnému google searchi to mám :D
Prvně chci poděkovat adminům za letošní kalendář, vždy se jedná o jednu z oblíbených činností prosince.
Také chci popřát gl všem hádačům a upřímnou soustrast všem odumřelým mozkovým buňkám, které tu tento rok při hádání necháme, jelikož jako každý rok člověk nemůže dokončit kalendář bez alespoň lehké psychické újmy na zdraví, protože se hádanka zdá neřešitelná.
U mě už to začalo dneska, než jsem vůbec pochopil, co že to vlastně vidím. Také mě doběhlo to, že poslední 2 roky už skoro vůbec není čas sledovat co se ve světě seriálů děje.
A co si budeme, ono to dost často pomohlo, když v mozku ještě bylo mnoho různých jmen seriálů, takže i když jsem to někdy ne úplně rozluštil v hlavě se mi vybavily seriály, který by to mohly být a pak bylo vše jednodušší :D.
Já dnes musela googlit, v životě jsem o tom neslyšela, a moje snahy o nazev by mohly sloužit pojmenovaním tak 5 jiným seriálům 😄
Film mi udělal radost,milujeme Ghibli ❤️
Wow, sviatky sú za dverami. A dala som seriál na prvú. :)
Ale to tak mám väčšinou za ostatné roky. Zato sa potom vytrápim pri ďalších.
Já na to normálně zapomenul. Hrozný! Zase je rok pryč a půlnoční hádání začíná.
Hezký první Advent všem .)