Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pěkný podvečer :) Mohl by prosím někdo nakopnout s dnešní hádankou? Předem děkuji :)
Edit: tak už nic, prošla jsem ještě jednou fórum tady a trochu více hledala pod jiným písmenkem a bylo
Zdravím
poprosím o nápovědu k dnešnímu seriálu.
edit: tak mám, jo nakonec to dává smysl, ale bez nápovědy bych to asi nevykoumala a malé l vůbec neřešte, je k ničemu :-)
Můžu poprosit o radu? Už jsem fakt v koncích
Mohla bych poprosit o nápovědu k dnešní seriálové hádance, děkuju.
Pročetl jsem si forum a stejně si nevím rady... Můžu poprosit o nějaké další nakopnutí? Díky
Môžem tiež poprosiť o pomoc s dnešnou + 4.12.? Aspoň nejaké malé nasmerovanie 😊
Edit: 4. už mám, ďakujem, premýšľala som v zlom jazyku 🙈
Edit: tak mám aj dnešnú, ďakujem, točila som sa okolo, len komentáre v diskusii ohľadom Prahy/Moravy a iných častí Českáa ma viac pomýlili, keďže ako Slovenke mi na tom nepríde gramaticky nič divné 🤣
Mám velkou prosbu. Ať mám čistý štít. Hodi mi někdo nápovedy na seriály z 4.,7. A 9.12. A na film z 5 a 7.12.
Moc děkuji. Snad už někdo odepíše 🤭😁
Ahojte, dneska se vzdávám a prosím o nakopnutí. Ať přemýšlím jak přemýšlím tak prostě nevím jak to uchopit a z nápověď tady ve fóru jsem nebyla moudrá. Že to písmenko říká něco o jiném je jediné co tam dneska vidím. Předem díky těm kdo mi odepíší.
Ahojte ja som dnes stratená 🤯.Prosím o pomoc s dnešným seriálom.
Ďakujem
PS: Filmovú už vďaka dobrej duši mám ☺️
PS: Vďaka príspevkom na fóre mám aj seriál.
Zdravím, můžu taky poprosit o kopanec k dnešku?
Fórum jsem prošla, bublinu bych řekla čtu dobře, i vím v jakém jazyce to má být, ale sepnout to prostě nesepne. :D
Edit:// Tak jsem na to nakonec úplnou náhodou přišla i sama, ale jsem z toho zmatená jak lesní včela. :D