Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu k 5. a 7. filmové hádance. Děkuji
Zatím jsem dal všechny bez nápovědy (kromě dnešní) Celý den si s tím lámu hlavu a furt nevím. Můžu poprosit o radu? Díky
Už jsem sem sice psala, ale nikdo mě nenakopnul, prosím, popostrčte mě někdo do zprávy, z diskuze jsem úplně mimo.. Na tu dnešní prostě celý den nemůžu přijít..
Mohla bych poprosit nápovědu k dnešnímu seriálu? Od rána nic. Diskuze nepomohla. Díky moc.
Edit: Mám to. Díky moc!
Môžem poprosiť o napovedu. Stále sa motám v kruhu a asi som sa zasekla vidim tam stále to isté a nič mi z toho nevychádza
Tak dnes ráno jsem ještě spala a nějak mi to nemyslelo. Po práci už mi taky mozek neslouží. Pořadí prosím někdo dnešní seriálovou.. fakt už nevím. Asi se motam v kruhu 🙈
Edit: mám to, moc děkuju za rady. Nějak jsem automaticky přemýšlela v jiném jazyce 🙈🤣
Taky se přidám jestli můžu poprosit o nápovědu, nějak nevím.jak se chytit. Děkuji
Edit : Hotovo 😁 ale jak je to úplně myšleno nevím 😂
Díky za radu. Sice jsem vyplýtval cca 20 pokusů, ale co... :D