Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahojte moz3m poprosit o napovedu k dnesnej? Dakujem
Lekla jsem se jako blázen, když jsem to otevřela, ale seplo mi to! Mám, můžu jít spát :D
Tak po včerejšku sic kratší přemýšlení, ale rozhodně lehounké a dnes se mohu nejen vyspat, ale být v klidu. :D Krásně vymyšlené a dobrou noc :)
Tak po včerejšku procházka rájem, sice člověk musí pochopit co je myšleno tím x ale pak už to jde samo.
Zdravím,
prosím o malou nápovědu ke včerejšímu seriálu. Předem díky.
Edit: moc děkuji všem za nápovědy, už taky hotovo.
Film vcelku rýchlo mám, ale na seriál sa budem musieť vyspať a ktovie či sa k nemu niekedy dopátram. To X pomenovať správne neviem a nič ako “T z I" alebo "I v T" nefunguje.
Edit: Tak konečne mám a ďakujem aj za nápovedu, napokon mi aj bez nej pomohlo lepšie pochopiť to "X" a potom som už pochopila celé slovo aj správne poradie písmen. Fakt je veľmi kľúčové nájsť správny výraz pre X.
Když jsem otevřela okýnko, hrozně jsem se lekla.
Ale krásně jsem to nakombinovala a můžu jít spát.
Dneska krása.
Děkuji za letošní první nápovědy bez kterých bych to nedala. I když mě to napadlo nechala jsem se zmást jinou hádankou. Snad už se mi bude dařit lépe a nebude hůř. :D
Včera to byl masakr, a nebyl to ani ze zoufalství zadaný Velkovlak, nakonec jsem asi na desátý pokus trefila.
Dneska to je balzám na duši, milé hádání 😊