Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nechcel som to veriť ale je to tu znova to isté a bolo to ono na 1 pokus .
Prosim prosim o pomoc se vcerejsi hadankou 🙏 psala jsem uz vcera a od te doby vyzkousela ruzny varianty a ten cvak furt chybi 🥺
Edit: moc diky vsem, mam! Nejak mi mozek ignoroval informaci, ze mam o tom prvnim L premyslet v muzskem rode. Mohla jsem to dat uz vcera 🙈
Dnes obe jednoduché, seriál som zložila druhú časť a ten zvyšok mi naskočil než som nad tým vôbec začala premýšľať :D
Tak dnes jsem si trochu polámala hlavu, ale přišlo to tam, dobrý. Jen ten včerejšek ne a ne. Poradí mi někdo se včerejškem?
Edit: už mám, moc děkuji. Teda tohle bylo moc na mé mozkové závity. Děkuji za radu.
Já už vím, jak se cítil Genzer, když tehdy v Partičce hádal Bibli, Bibli pro děti a kapesní Gedeonskou v té samé hře :D
Ale dobře no.
Tucty variant X a stále nic. Nedá se svítit, nepomohl by mi prosím někdo? Jemné nakopnutí? Mrzá a nachlazení u mě - zdá se - úřadují :(
můžete mě nekdo nakopnout, dělám výplaty a myslím na hádanky:)
Edit: děkuji moc za radu, mám, konečně můžu jít pracovat:)
Tak dnes to bylo trochu záludné, jsem si říkala to přece nemůže být ono.