Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, prosím moc o nápovědu seriálu z 9. okýnka.
Děkuji předem.
edit: mám... ale i tak tomu nerozumím...
film v pohodě, jde se na seriál
Edit: tak seriál mám taky, ale při tom skládání jsem si to nemyslela, skvěle vymyšlená hádanka
Tak to je dobrý, stačí přestat myslet pouze v jednom jazyce a jde to už samo🤦♀️👍
dneska super, ale včerejšek furt nemám může mi někdo prosím pomoci s včerejším seriálem ?
Dneska seriál až překvapivě v pohodě, ale film potrápil, pořád mi tam chybí jedno písmenko... 🤔 No, článek s řešením mi to jistě objasní 😁. Díky moc za hádanky.
petruskaJ napsal(a):
Dneska seriál až překvapivě v pohodě, ale film potrápil, pořád mi tam chybí jedno písmenko... 🤔 No, článek s řešením mi to jistě objasní 😁. Díky moc za hádanky.
Pravdu máš. To jsme všichni přehlédli.
petruskaJ napsal(a):
Přesně, to jedno písmenko mi taky nedochází, pořád jsem zkoušela všechno zimní a podzimní, pak jsem na to šla z druhé strany a víceméně náhodně se trefila. 😊
Dnes to bol zas pekné a popíš čo vidíš a povec si to nahlas .
Fruiko napsal(a):
My jsme si ho tam pro jistotu domysleli 😀.
Fruiko napsal(a):
Tož stane se 😄, ale já bych se ani nedivila, že mi něco nedochází...
Syrestesia napsal(a):
Přesně, to jedno písmenko mi taky nedochází, pořád jsem zkoušela všechno zimní a podzimní, pak jsem na to šla z druhé strany a víceméně náhodně se trefila. 😊
Přesně, já hledala i podzemní a nic 🤣.