Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Soren napsal(a):
Jde zadat někomu dnešní odpověď? Myslím si, že vím, ale i když to tam napíšu, tak mi to nic nenabídne - ale ve vyhledávání na webu se mi to ukáže... Tak nevím, zda je chyba u mě nebo na webu...
Taky přemýšlím, jestli to je chyták, že to má být něco jiného úplně nebo error :D
mayas napsal(a):
Je možné, že správné řešení nejde zadat? Protože jeden seriál, co by se hodil, mi vůbec nejde zadat (a ve vyhledávání v pohodě je, takže by měl být možný)
Zrovna jsem to chtěla napsat.
Když se zadá celý název, našeptávač to vyhledá, ale prý je to špatně. Moc se mi to nezdá, protože nic jiného mě k tomu nenapadá a tohle to splňuje...
Tiez vidim, rovno pisem a nic nevyskakuje na zadanie.
mayas napsal(a):
Je možné, že správné řešení nejde zadat? Protože jeden seriál, co by se hodil, mi vůbec nejde zadat (a ve vyhledávání v pohodě je, takže by měl být možný)
Jsem asi ve stejne situaci..
Úplně stejný problém byl i u 9, ale tam to šlo mírně očůrat...tak uvidíme co na to řekne Fruiko zítra :) Fruiko
No je to záhada. Jedn odpoveď je špatná a tá druhá nejde vpísať
Pokud se všichni nepleteme tak chyba bude v tom že našeptávač reaguje až od 5 písmen. :(
Tak mám aspoň film. U seriálu jsem na tom asi stejně jako všichni _:(
Měla jsem radost, že to je zase jedna z těch vidím a píšu, ale dnes se tomu asi nechce fungovat uvidíme za pár hodin :)