Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tento rok som marná :D akože fakt by som mala chodiť viacej medzi dospelákov :D ale nie medzi matky :D mozog totálne vypatlaný :D :D ale super čas aspoň sa potrápim. Ďakujem
Len je tu ešte niekto kto má problém otvoriť si kalendár v mobile? :/ mne to vôbec nefunguje.
Fruiko napsal(a):
Už by mělo jít.
Díky :)
Tak dneska je to trochu podpásovka. Na to jde napasovat tolik seriálů, takže je to o štěstí, když na první dobrou trefíte ten správný.
Jaj,dneska jsem nějaká marná,mám pocit,že zkouším absolutní jistoty a ono pořád nic :(
Kopne mě někdo?
Edit:Mám,jen jsem se odprostila od barev a šlo to :)
Sonya napsal(a):
Ahoj, mohla by som poprosiť nápovedu k 5.-mu filmovému okienku? Dnes som sa rozhodla vyskúšať aj tie filmové, keďže seriálové mi tento rok nerobia problémy a zatiaľ som uhádla všetky. No piate filmové… netuším na čo sa zamerať. Vopred ďakujem za pomoc. :)
Keďže mám pocit, že moja prosba tu zapadla prachom, stále sa nenašiel nikto, kto by mi nápovedu poslal. Ak by som teda nejakú dobrú dušu mohla poprosiť, bola by som naozaj vďačná. Ďakujem
Edit: Už mám, ďakujem ochotným dušiam, ktoré napísali náoovedy. ❤️
poradí někdo? prosím?
asi se točím okolo, ale nějak mi to do sebe nezapadá
není to jen kostka, je to "nějaká" kostka a přeložit
k dnešku;)
film napoprvé, seriál zatím ne, jde se přemýšlet
Silvo911 napsal(a):
Dnes ma to trochu zmiatlo, pretože som bol v tom, že správna odpoveď je množné číslo toho, čo je na obrázku.
tak díky tomuto, mě to napadlo velmi rychle, děkuji moc