Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohla bych poprosit o pomoc s dnešní (16.) seriálovou hádankou? Nějak se točím v kruhu a asi nejsem schopna přijít na to správné pojmenování.
Edit: Díky všem, kdo ve zprávách pomohli. Nemůžu uvěřit, že na tohle jsem sama nepřišla. :D
Může mě prosím někdo nakopnout u jedničky a devítky? Čekal jsem, čekal, ale nedochází mi to :)
Ahoj, mohl by mě prosím někdo nakopnout u dnešní hádanky? Vůbec netuším... děkuji.
prosím o pomoc. Zasekla jsem se na té blbé kostce 😕
Edit: tak jsem zjistila, že jsem to vlastně uhodla hned, ale nějakou záhadou se mi tam ten seriál nenabídl, tak jsem myslela že žádný takový není 🙈
Dnes obe ľahučké
Mohu poprosit o nápovědu k dnešní seriálové hádance? Dneska mi to nějak vůbec nemyslí :/ Předem děkuji.
Byl by prosím někdo tak moc hodný a poradil mi s filmovou hádánkou pro 3.12. - děkuji :)
Zdravím, chtěla bych poprosit o nápovědu k filmu 7 a 11 prosím o malé nakopnutí. Předem moc díky
edit: hotovo s pomocí, za kterou moc díky :)
Ahoj moc prosím hodnou duši o kopance na seriálové hádanky 9, 10, 14, 15... už si nevím rady!