Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnešní moc krásná. Zpočátku jsem na to čučela jako co to zase je, ale je to lehoučké a moc krásné. Děkuji a dobrou noc :)
Nádherná hádanka! První bylo leknutí,ale stačilo se opravdu jen zamyslet. Za mě asi nejhezčí zatím. :) A stejně tak i film :)
Souhlas. Při otevření šok, ale obě dvě se podaří po chvíli hádání. Krása, dobrou.
Tak dnes mi to trvalo, šla jsem na to úplně špatně. Ale hotovo a můžu jít spát
Dnes v poho. Dokonca aj filmová.
Film mám, chvíľku to trvalo, ale dávalo to zmysel. Toto mi zmysel nedáva (myslím, že je to po česky) a príde mi to veľmi zložité. Možno to má ľahké vysvetlenie, no teraz sa mi to tak nezdá. Rada by som povedala, že sa na to musím vyspať, ale obávam sa, že to nepomôže. Ani tie umiestnenia písmeniek mi tentokrát nejdú.
Edit: Tak som už na to prišla, ale fakt som si myslela, že to má byť popíš, čo vidíš, ale polovica slova, ktorá má opísať niečo na obrázku mi nepríde ako "popíš čo vidíš". A samozrejme zabralo to veľa času pri hľadaní.
obě na pohodu
Seriál krásný a můj oblíbený. Film jsem se zbytečně uklikla, ale hned jsem věděla, že je to ten další, takže zbytečný pokus.