Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Film jsem měla hned. A seriál mi došel ve chvíli kdy jsem v tom konečně přestala hledat složitosti ach já se nikdy nepoučím 😆🙈
Tak já jsem dnes u seriálu úplně natvrdlá :-) Nedává mi to smysl a vlastně ani nevím, z které strany/kterým směrem do toho. Napovíte někdo, prosím?
Edit: Už vyřešeno, ale bez pomoci bych to nedala (začala jsem špatnou premisou "CE mezi ušima" :-) Takže moc děkuji darebnica a tygrik00 :-)
Prosim pomuze nekdo se vcerejsim serialem? Jsem uplne mimo. Dekuji moc.
může mě někdo nakopnout k dnešnímu seriálu nejde mi to poskladat, díky
Dneska v první chvíli panika. Myslela jsem, že to neposkládám, ale jak to docvakne, tak je to vlastně lehké a moc hezky vymyšlené. A film taky.
Ahoj, měl by někdo prosím nápovědu ke 14. hádance? Už nad tím dumám tři dny a jsem asi úplně mimo, došly síly.
Děkuju za pomoc
Update: děkuju za pomoc ve zprávách, nechápu co se stalo.. vyplňuji vždycky hádanky na mobilu, u téhle konkrétní jsem ale zadával správný titul několikrát a vždycky mi to nahlásilo chybu, až teď napotřetí mi to konečně vzalo a už mám.
Když jsem to v noci otevřela přišlo zděšení a myšlenka, že to nikdy neuhádnu. Tak jsem se na to vyspala. Otevřu okénko a opět na to čumím jako bacil do lékárny. Říkám si, no nic zkusíme starý dobrý seznam seriálů. Chvilka přemýšlení, na jaké písmenko by to tak mohlo začínat? Zkusím třeba N. Otevřu seznam, sjedu kousek dolů a..... kouká na mě ten správný seriál :D
Takže tímto děkuji za krásnou hádanku :D Velmi povedené.
Hodinu som nad tým premýšlala a strkala tam slovo “medzi” 🙈 a potom som si to napísala na papier a naskočilo to 😅 konečne niečo nad čim trebalo rozmyšlat 👏🏻😊
Na film som prišla rýchlo, seriál chvíľu trval, išla som na to opačne a navyše pridávala zbytočne predložky. Nakoniec som si to musela napísať na papier, ale super :D
dneska teda vůbec netuším co s tím seriálem, prosím o radu
edit: tak nakonec to docvaklo :-)