Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Wendy 4077 napsal(a):
Seriál byl v pohodě (zatím 😆🙈)
Film mě tradičně trápí...
Film je dneska jeden z nejlepších.
Seriál po chvilce koukaní v pohodě, u filmu musím chvíli déle přemýšlet
film hned, seriál jsem nejdřiv začal myslet jiným směrem, ale taky rychle naběhl.
Keď si vymyslím riešenie tak komplikované, že si myslím, že to musí byť ono a potom to tak nie je 🙈 Nakoniec to bolo jednoduchšie, ja som len skákala ku komplikovanejším možnostiam.
Tak a dnes to zas išlo dobre stačí si to nahlas prečítať a do cvakne to raz dva.
Prosím o nápovědu ke včerejšímu filmu. Vím, že to bude určitě jednoduché, ale pořád se motám kolem kávy a nemůžu na nic přijít :D. Díky
Edit: už mám :)
Mr.Ripley napsal(a):
První dva dny podezřele lehké. Obávám se nadcházejících hádanek a oblíbených Velkovlaků :D
Přivolal jsem to :D nicméně po letech jsem asi otrkanej. bojim bojim následujících dnů
seriál som mala hneď, ale s filmom sa zatiaľ trápim. To na konci je prosím písmeno ,,í"? lebo ani tým som si nie istá :D
janka89 napsal(a):
seriál som mala hneď, ale s filmom sa zatiaľ trápim. To na konci je prosím písmeno ,,í"? lebo ani tým som si nie istá :D
ano
Dnes obidve veľmi pekné 👌Seriál hneď a film po minútke skladania tiež.