Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jako včera prvně šok 👀👀, ale pak mě to docvaklo krásný 👍👍👍dobrou noc 💜
Každý sa tu rozplýva, no mne to príde hrozné. Seriál nepoznám a bez partnera IT-čkára by som to zrejme nikdy nedala. Potom sa mi snažil vysvetľovať nejaké IT pojmy, ale ja už teraz viem, že si to nezapamätám, ani nepochopím a ani mi to nedáva zmysel ako sa čo páruje.
Myslím, že na filmovú už vonkoncom nemám energiu, pretože mi tam nič nesedí.
Edit: Už mám, bolo treba dlhé minúty skúšať, skúšať a skúšať. No aj tak mi to nedáva zmysel, sústredila som sa tam na inú časť obrázka.
Dobré ráno, prosím o silné nakopnutí k dnešním hádankam.Film i seriál odolává od půlnoci. Děkuji.
Edit: Děkuji za nápovědu, mám oboje.
No tak jestli je to něco z IT, tak jsem v háji. O programování a spol. nevím ani prd. 😅 Poslala jsem to bratrovi, uvidím, jestli bude vědět, až se vzbudí. 😅
Seriál hned, super vymyšlené, jde se na filmeček
edit: tak u filmu se dnes zapotím
Seriál se dnes vážně povedl. Skvěle vymyšlené. U filmu musím teda nejprve zjistit na co to koukám.
Edit:tak mám i film. Stačí přijít na jedno správné slovo a pak jde hezky dohledat. Ostatně to platí dnes i pro seriál.
Filmová mě dneska potrápila, seriál byl během chvilky. Pěkně vymyšlené hádanky :)
Dnešek mám, ale jen s pomocí kolegy. Může mi hádanku někdo vysvětlit do zprávy? Dík 😀
U filmu vůbec netuším, na co se to koukám. Takže budu rád za nějaký kopanec.
Na film jsem přišla až jsem si prošla seznam filmů. U seriálu absolutně netuším tak prosím nějakou dobrou duši o radu moc děkuji ❤️
Moc děkuji za radu! Konečně mám i seriál.