Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kati napsal(a):
Dnes jsem si se seriálem i filmem dlouho lámala hlavu (hledala jsem v tom složitosti) a vyplýtvala mnoho pokusů, ale nakonec jsem na oboje přišla. Velmi originální, skvělé hádanky :-)
Stačí jen jinak pojmenovat to, co je na obrázku, není třeba znát základy programování. U filmu stačí mít povědomí o fyzice ze základky :-)
Díky, skvělé nápovědy. U seriálu mě úplně zablokovalo, že jde o programování, vo kterým vím prd a teprve po ujištění, že nejde, jsem začala přemýšlet a bylo to.
Film jsem si musela vyhledat, ale aspoň jsem začala od těch nejjednodušších pojmů a taky to klaplo.
Moloch napsal(a):
Mohl bych poprosit radu k dnesni seriálové hadance, vůbec nevím na co se to dívám.
Edit:tak už jsem na to přišel ale to první slovo mi tam stejně nesedí.
A máš to ve správným jazyce?
Tesa. napsal(a):
Síce som na ten seriál prišla, ale prvé slovo názvu seriálu nechápem ako zapadá do toho rébusu :D
To je párová značka.
Prosím prosím dnes o nápovědu na seriálovou hádanku. Fakt už nevím 😔
Poradí mi někdo dnešní film? Nic s rozkladem světla ani optickým hranolem neznám :-D
Zdravím do fóra, mohl by mě prosím dneska někdo trochu nakopnout? Jsem s tím trošku mimo a nevím co v tom hledat. Děkuji 😃
EDIT: už to mám, ale bez nápovědy bych na to nepřišla :-)
Chvíli mě to potrápilo, ale můžu jít v klidu spát :D