Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
nakopne nekdo s dnesnim filmem prosim?
edit: mam, dekuji
janka89 napsal(a):
seriál som mala hneď, ale s filmom sa zatiaľ trápim. To na konci je prosím písmeno ,,í"? lebo ani tým som si nie istá :D
tak mám aj film. Pomohol mi aj google.
Zatím všechny hádanky lehounke, akurat dnešní film byl trochu těžší ale během 2 minut mi to došlo )) .... Bude hůř ))
Může někdo nakopnout s dnešním filmem prosím? 😊
Edit: Už mám 😊 děkuji
Na začátku se mi kalendář na mobilu načítal rozsypaný, tak jsem začala luštit až na počítači. První to vypadalo, že to nedám, ale nakonec mám zatím vše - i filmové bez nápovědy.
Akorát u 2.12. jsem určitě správnou odpověď zadávala (možná na mobilu) a nezobrazilo se mi, že to mám dobře. Tak jsem ztratila pár pokusů než jsem to zkusila znovu a bylo to správně.
Má s tím letos taky někdo problém nebo je to jen mými přístroji?
Tak dneska na poprvé překvapivě a to jsem vlastně ani nevěděl jestli se na to dívám správně, dneska to chce hlavně nekomplikovat.
princezna_l napsal(a):
Na začátku se mi kalendář na mobilu načítal rozsypaný, tak jsem začala luštit až na počítači. První to vypadalo, že to nedám, ale nakonec mám zatím vše - i filmové bez nápovědy.
Akorát u 2.12. jsem určitě správnou odpověď zadávala (možná na mobilu) a nezobrazilo se mi, že to mám dobře. Tak jsem ztratila pár pokusů než jsem to zkusila znovu a bylo to správně.
Má s tím letos taky někdo problém nebo je to jen mými přístroji?
Hadam na pocitaci i telefonu a problem jsem zadny osobne nemela.
Prosím o nápovědu k dnešní hádance a včerejší filmové. Díky.
Prosím prosím o nápovědu k dnešní filmové hádance. Nějak to nedokážu pospojovat. DÍKY!