Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lidi prosím poraďte.... zítra skončí můj nejoblíbenější seriál vůbec - Chuck. Doufám že tím neskončí má posedlost po seriálech. Ano mám rád ještě (HIMYM,TBBT,Sherlock a Clone Wars), ale hledám něco mi nahradí ten nejlepší seriál Seriál podobný Chuckovi, seriál plný emocí, vtipů, akce a také dramatičností a epičností kterou Chuck měl. Zatím jsem žádný takový nenašel...jakýkoliv - i kdyby měl mít zatím jen 3 části a čekalo by se na další. Vím že jste mnohem zkušenější než já, proto Vás na kolenou prosím...
Děkuji!
Doporučuji Burn Notice. Podle mě geniální, akční i vtipný.
TO znám z Primy, ale problém je že jednotlivé díly nejsou skoro vůbec navazující a drama v tom není žádné. U chucka jsem miloval že jsem se bál o hrdiny a prožíval to s nima.
Burn Notice je právě naopak navazující poměrně dost. A hlavní postavy jsou tam v ohrožení téměř v každém díle. Drama tam rozhodně nechybí.
Reaper, Suits, White Collar, Life, Eureka.
Mentalistu a Castla asi znáš z TV.
Jestli se ti líbí Sherlock, tak zkus i seriály Whitechapel a Jekyll.
možná i třeba lost girl by mohla být, co hledáš. vtipná je, bo se stará o pořádnou akci a epičnost tam opravdu nechybí.
ševča napsal(a):
možná i třeba lost girl by mohla být, co hledáš. vtipná je, bo se stará o pořádnou akci a epičnost tam opravdu nechybí.
To jsem tedy zvědav. Zkusím pilot ale moc tomu nevěřím.
//Edit:// Tak z toho nic nebude :) Nic pro mě.
No ta Lost Girl je spíše nějaký dívčí seriál nebo co. Nic není takové jako byl Chuck na první pohled....
Carljack napsal(a):
No ta Lost Girl je spíše nějaký dívčí seriál nebo co. Nic není takové jako byl Chuck na první pohled....
Tak zkus toho Reapera. Startovali s Chuckem současně a hodně je v té době srovnávali. Mně osobně se líbil o dost víc. Jen se to trochu pomaleji rozjíždí. Kolem osmého dílu, když už jsou představeny jednotlivé charaktery, se konečně opřou i do ústřední linie.