Diskuzní fórum

Poraďte seriál!!!

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
27. 1. 2012 / 15:11:09 (před 12 roky)
off

Lidi prosím poraďte.... zítra skončí můj nejoblíbenější seriál vůbec - Chuck. Doufám že tím neskončí má posedlost po seriálech. Ano mám rád ještě (HIMYM,TBBT,Sherlock a Clone Wars), ale hledám něco mi nahradí ten nejlepší seriál Seriál podobný Chuckovi, seriál plný emocí, vtipů, akce a také dramatičností a epičností kterou Chuck měl. Zatím jsem žádný takový nenašel...jakýkoliv - i kdyby měl mít zatím jen 3 části a čekalo by se na další. Vím že jste mnohem zkušenější než já, proto Vás na kolenou prosím...

Děkuji!

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
27. 1. 2012 / 15:42:57 (před 12 roky)
off

Doporučuji Burn Notice. Podle mě geniální, akční i vtipný.

Aby tě sežral velkej pes!
Ragnarok8
27. 1. 2012 / 15:46:27 (před 12 roky)
off

TO znám z Primy, ale problém je že jednotlivé díly nejsou skoro vůbec navazující a drama v tom není žádné. U chucka jsem miloval že jsem se bál o hrdiny a prožíval to s nima.

zipacna
27. 1. 2012 / 15:53:47 (před 12 roky)
off

Burn Notice je právě naopak navazující poměrně dost. A hlavní postavy jsou tam v ohrožení téměř v každém díle. Drama tam rozhodně nechybí.

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
27. 1. 2012 / 17:01:48 (před 12 roky)
off

Reaper, Suits, White Collar, Life, Eureka.
Mentalistu a Castla asi znáš z TV.

Jestli se ti líbí Sherlock, tak zkus i seriály Whitechapel a Jekyll.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
27. 1. 2012 / 17:53:28 (před 12 roky)
off

možná i třeba lost girl by mohla být, co hledáš. vtipná je, bo se stará o pořádnou akci a epičnost tam opravdu nechybí.

zipacna
27. 1. 2012 / 18:15:36 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

možná i třeba lost girl by mohla být, co hledáš. vtipná je, bo se stará o pořádnou akci a epičnost tam opravdu nechybí.

To jsem tedy zvědav. Zkusím pilot ale moc tomu nevěřím.

//Edit:// Tak z toho nic nebude :) Nic pro mě.

Editováno: 1x | Naposledy: 27. 1. 2012 / 19:56:06
Ragnarok8
27. 1. 2012 / 19:56:30 (před 12 roky)
off

No ta Lost Girl je spíše nějaký dívčí seriál nebo co. Nic není takové jako byl Chuck na první pohled....

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
27. 1. 2012 / 20:45:14 (před 12 roky)
off
Carljack napsal(a):

No ta Lost Girl je spíše nějaký dívčí seriál nebo co. Nic není takové jako byl Chuck na první pohled....

Tak zkus toho Reapera. Startovali s Chuckem současně a hodně je v té době srovnávali. Mně osobně se líbil o dost víc. Jen se to trochu pomaleji rozjíždí. Kolem osmého dílu, když už jsou představeny jednotlivé charaktery, se konečně opřou i do ústřední linie.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Ragnarok8
27. 1. 2012 / 21:03:08 (před 12 roky)
off

Reapera shlédnu! Mám ho už v hledáčku...snad je to taky takové dramatické... ale poněkud krátké má to jen 2 série!

1/2
12